• جمعه 6 تیر 1404
  • الْجُمْعَة 1 محرم 1447
  • 2025 Jun 27
شنبه 10 خرداد 1404
کد مطلب : 256470
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/PZm9n
+
-

نقل قول خبر/رضایت مردم با تسریع اجرای پروژه‌ها

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران: طرح‌های مختلفی در تهران ازجمله پروژه‌های عمرانی در حال اجراست که باید در راستای افزایش خدمت‌رسانی به شهروندان به‌طور ویژه به آنها توجه کرد. تسریع اجرای پروژه‌های مختلف در جهت خدمت‌رسانی کیفی، رضایت مردم را به‌دنبال دارد.

ورود 50اتوبوس‌برقی جدید به بندرعباس
احمد قیومی، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران: کشتی حامل 50دستگاه اتوبوس برقی جدید به بندرعباس رسیده است. اتوبوس‌های برقی به محض رسیدن به تهران وارد خطوط اتوبوسرانی پایتخت می‌شوند. درمجموع 151دستگاه اتوبوس برقی به کشور رسیده که در هفته‌های آینده از بندرعباس به تهران منتقل می‌شوند.

تسهیل تردد به حرم امام خمینی(ره)
سیدمحمد فیاض، مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان‌ها و مناطق شهرداری تهران: معابر منتهی به محل برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) توسط شهرداری تهران آسفالت می‌شود. با بررسی‌های انجام‌شده، محورهای نیازمند بهسازی و مناسب‌سازی‌، شناسایی شده است و برای تسهیل تردد زائران آماده می‌شود.

شناسایی مسیرهای جدید کوهنوردی تهران
حسین اوجاقی، مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران: طرح شناسایی مسیرهای جدید کوهنوردی در تهران با همکاری سازمان ورزش شهرداری و هیأت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان تهران اجرا می‌شود. هدف از این طرح، برنامه‌ریزی برای شناسایی و بهسازی مسیرهای کوهپیمایی در نقاط مختلف تهران و توسعه ورزش همگانی است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید