مصرف روغن خوراکی و برای پختوپز، باعث شده تا نیاز ما ایرانیها در این زمینه بهشدت بالا باشد. اما اگر بخواهیم از روغنهای سالمتری برای خورد و خوراک استفاده کنیم، چه کار میتوانیم بکنیم؟
سرخکردنیها
اگر دنبال استفاده از روغن در غذاهای سرخکردنی هستید، از روغن ارده کنجد و دنبه استفاده کنید.
برنج
برای پخت برنج، روغن حیوانی گاو انتخاب خوبی است. البته به روغن ارده کنجد یا روغن زیتون هم میتوانید فکر کنید.
سالاد فصل و شیرازی
از روغن زیتون استفاده کنید.
غذای خورشتی و آبگوشت
به این منظور، میتوانید از روغن حیوانی گاو، گوسفند، روغن دنبه، روغن پیه و روغن ارده کنجد بهره ببرید.
چهار شنبه 7 خرداد 1404
کد مطلب :
256224
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/N9D1p
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved