• شنبه 10 خرداد 1404
  • السَّبْت 3 ذی الحجه 1446
  • 2025 May 31
چهار شنبه 7 خرداد 1404
کد مطلب : 256224
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/N9D1p
+
-

کدام روغن در کدام غذا؟

مصرف روغن خوراکی و برای پخت‌وپز، باعث شده تا نیاز ما ایرانی‌ها در این زمینه به‌شدت بالا باشد. اما اگر بخواهیم از روغن‌های سالم‌تری برای خورد و خوراک استفاده کنیم، چه کار می‌توانیم بکنیم؟

 سرخ‌کردنی‌ها
اگر دنبال استفاده از روغن در غذاهای سرخ‌کردنی هستید، از روغن ارده کنجد و دنبه استفاده کنید.

برنج
برای پخت برنج، روغن حیوانی گاو انتخاب خوبی است. البته به روغن ارده کنجد یا روغن زیتون هم می‌توانید فکر کنید.

 سالاد فصل و شیرازی
از روغن زیتون استفاده کنید.

 غذای خورشتی و آبگوشت
به این منظور، می‌توانید از روغن حیوانی گاو، گوسفند، روغن دنبه، روغن پیه و روغن ارده کنجد بهره‌ ببرید.


 

این خبر را به اشتراک بگذارید