همبرگر یکی از محبوبترین غذاهای دنیاست؛ بهطوری که در تقویم جهانی، یک روز برای آن تعیین شده؛ 28می(7خرداد) روز جهانی همبرگر است که نشان میدهد این غذای زود آمادهشو و خوشمزه در تمام دنیا چقدر طرفدار دارد.
همبرگر از نان، گوشت چرخکرده (معمولاً گوساله)، سبزیجات (کاهو، گوجهفرنگی و پیاز) و سس تشکیل شده است. ارزش غذایی آن به کیفیت مواداولیه، روش پخت و افزودنیها بستگی دارد. همبرگرهای سنتی - بهویژه در فستفودها - اغلب حاوی مقادیر بالای چربی اشباع، سدیم و کالری هستند؛ برای مثال، یک همبرگر بزرگ با پنیر و سسهای پرچرب میتواند بیش از ۵۰۰ کالری، ۳۰ گرم چربی و ۱۰۰۰ میلیگرم سدیم داشته باشد. البته همبرگر میتواند با انتخاب مواداولیه باکیفیت و روش پخت مناسب، گزینهای متعادلتر باشد. مثلا استفاده از گوشت کمچرب، نان سبوسدار و سبزیجات تازه میتواند ارزش غذایی همبرگر را بهتر کند. اضافه کردن فیبر از طریق سبزیجات و کاهش سسهای پرچرب نیز به سلامت آن کمک میکند.
دو شنبه 5 خرداد 1404
کد مطلب :
256062
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/E9O6g
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved