تداخلات هورمونی
صدف کوهکن/ متخصص تغذیه
سویا، اسفناج، کلم قمری، گلکلم، جوانه گندم، کلم بروکسل و از این دست سبزیها مواد غذاییای هستند که بهتر است در مبتلایان به کمکاری تیروئید با احتیاط بیشتری مصرف شوند. در رابطه با مواد غذایی یادشده از آنجا که سرشار از مواد مغذی هستند، منع مصرف وجود ندارد. حتی تحقیقات به شکل قطعی منع مصرف آنها را تأیید نکرده اما از آنجا که مصرف خام هریک ممکن است تداخلات هورمونی ایجاد کند یا دوز مصرف قرص در مبتلایان را تحتتأثیر قرار دهد، لازم است در دفعات محدودتری در هفته استفاده شوند. مثلا بهتر است سویا پخته شود تا به شکل خام (لوبیای سبز سویا) یا سس سویا مصرف شود. پیروی از رژیم غذایی کمکربوهیدرات وکمگلوتن(مصرف کمتر نان، پاستا، پیتزا و غلات صبحانهای) مؤثر و مفید است. همچنین استفاده از منابع سلنیوم و روی میتواند به افراد با کمکاری تیروئید کمک کند.