• پنج شنبه 1 خرداد 1404
  • الْخَمِيس 24 ذی القعده 1446
  • 2025 May 22
دو شنبه 29 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 255543
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/0gvvG
+
-

ترامپ دوباره به رئیس فدرال رزرو حمله‌ور شد

 دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا گفت فدرال رزرو باید نرخ بهره را هر چه زودتر کاهش دهد. ترامپ همچنین از جروم پاول، رئیس بانک مرکزی آمریکا، انتقاد کرد و گفت: تقریبا همه بر این باورند که فدرال رزرو باید هر چه زودتر، نرخ بهره را کاهش دهد.

رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد این کشور ۷۵ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی به ارزش ۳۰ میلیارد دلار، در دریای سیاه کشف کرده است. این کشف پس از ۴۹ روز حفاری در میدان «گوک تپه ۳» در ساکاریا انجام شده  است.

ژاپن در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا، طرح ارائه یارانه برای ساخت ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی «تسلا» را بررسی می‌کند. نماینده تجاری آمریکا در مورد این موضوع، نگرانی‌هایی ابراز کرده و درخواست بهبود آن را دارد.

سوریه قصد دارد اسکناس جدید خود را به جای روسیه، در امارات و آلمان چاپ کند که این تصمیم، نشان‌دهنده بهبود سریع روابطش با کشورهای خلیج‌فارس و کشورهای غربی است. در طراحی مجدد، چهره بشار اسد، از اسکناس‌های بنفش رنگ در حال گردش، حذف خواهد شد.

نرخ تورم سالانه روسیه از بالاترین سطح دو ساله خود، یعنی ۱۰.۳ درصد که در ‌ماه قبل ثبت شده بود، به ۱۰.۲ درصد در آوریل کاهش یافت. قیمت مواد غذایی نسبت به سال گذشته، ۱۲.۷ درصد و قیمت محصولات غیرغذایی، ۵.۴ درصد و قیمت خدمات، ۱۲.۸ درصد افزایش یافت.

ارزهای آسیایی پس از افزایش جمعی در برابر دلار آمریکا، مسیرهای متفاوتی را در پیش خواهند گرفت، زیرا سرمایه‌گذاران در حال بررسی عدم‌قطعیت تجاری و نگرانی‌های مربوط به رشد دو اقتصاد برتر جهان هستند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید