• دو شنبه 22 اردیبهشت 1404
  • الإثْنَيْن 14 ذی القعده 1446
  • 2025 May 12
دو شنبه 22 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 254920
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/JZGwg
+
-

بیمارستان پرسپولیس

حتی تا آخرین بازی فصل، کابوس مصدومیت دست از سر قرمزها بر نداشت

بیمارستان پرسپولیس

میثم کریمی

پرسپولیس در حالی روز پنجشنبه در آخرین بازی فصلش باید به مصاف هوادار برود که اسماعیل کارتال برای این دیدار، 2مدافع میانی اصلی‌اش را در اختیار ندارد. محمدحسین کنعانی‌زادگان که در بازی با مس‌رفسنجان آسیب دید و فصل برایش تمام شد، حالا خبر رسیده مرتضی پورعلی‌گنجی هم به‌دلیل مصدومیت نمی‌تواند در این مسابقه به میدان برود. به‌طور کلی، کابوس آسیب‌دیدگی در این فصل تا لحظه آخر سرخپوشان را رها نکرد. به‌جرأت می‌توان گفت اگر این همه مصدومیت وجود نداشت، شاید حتی همین ترکیب نه‌چندان قدرتمند هم تا پیچ آخر در کورس قهرمانی می‌ماند، اما پرسپولیس در هر بازی چند مهره مؤثرش را در اختیار نداشت. قطعا یکی از دلایل مهم این داستان، میانگین سنی بالای تیم است؛ بازیکنان سالخورده‌ای که به نوبت آسیب می‌بینند و دست کادرفنی را در پوست گردو می‌گذارند. هرچند حتما باید فاکتورهایی مثل نوع تمرینات و تمهیدات پزشکی را هم در این زمینه درنظر گرفت. به هر حال در این مطلب، فقط بخشی از مصدومیت‌های پرشمار رخ داده در پرسپولیس این فصل را مرور می‌کنیم، با این توضیح که واقعا مجال بررسی همه بازیکنان نبود و برخی را نادیده گرفتیم.

امید عالیشاه
کاپیتان محبوب پرسپولیس یکی از مصدومان همیشگی این فصل تیم بوده. عالیشاه در این فصل در 6دوره متفاوت مصدوم شده و جمعا 26بازی را در تورنمنت‌های مختلف از دست داده که عدد بسیار چشمگیری است. 2مصدومیت 43 و 42روزه، طولانی‌ترین غیبت‌های عالیشاه بوده و البته او همین حالا هم 8بازی پایانی فصل را به‌دلیل آسیب‌دیدگی از دست داده است.

ایوب عملود
خرید ناکارآمد و اعصاب‌خردکن پرسپولیس، از رکوردداران مصدومیت در این فصل بوده است. آمار می‌گوید عملود مراکشی در 4مقطع متفاوت در این فصل آسیب دیده و مجموعا 16بازی را از دست داده. طولانی‌ترین بازه مصدومیت عملود در فصل پاییز بود که 42روز طول کشید و منجر به غیبت این بازیکن در 7مسابقه شد. آسیب‌دیدگی فعلی هم 32روز طول کشیده و 5بازی پایانی فصل را شامل شده است.

مرتضی پورعلی‌گنجی
 اگر از آخر شروع کنیم، مدافع میانی 33ساله پرسپولیس، برای دومین‌بار در این فصل مصدوم می‌شود. او فصل را اصلا با مصدومیت سنگین شروع کرد و در 6بازی نخست نتوانست برای سرخپوشان به میدان برود. حالا هم گنجی دیدار آخر لیگ با هوادار را از دست داده.

محمدحسین کنعانی‌زادگان
دیگر مدافع میانی پرسپولیس هم برای دومین‌بار در این فصل مصدوم می‌شود. کنعانی‌زادگان پیش از آنکه 2بازی آخر را از دست بدهد، یک نوبت هم در میانه‌های پاییز آسیب دید. آن مصدومیت 30روز طول کشید و باعث شد کنعانی 4مسابقه را از دست بدهد.

میلاد سرلک
مصدومیت در 3مقطع، سرلک را جمعا در 13بازی از پرسپولیس گرفت. درحالی‌که یکی از بزرگ‌ترین بحران‌های سرخپوشان به ناکارآمدی و افت جمعی هافبک‌های این تیم مربوط می‌شد، سرلک هم یک‌خط‌در‌میان امکان بازی را به‌دست می‌آورد. طولانی‌ترین مصدومیت سرلک در دی و بهمن بود که او طی 31روز حضور در 7مسابقه را از دست داد.

اوستون اورونوف
همه غلاف کنید که سلطان اینجاست! ستاره شکننده پرسپولیس، تقریبا تمام طول فصل را مصدوم بوده. آمار می‌گوید اورونوف در این فصل 6مقطع آسیب‌دیدگی از نقاط مختلف بدن را پشت سر گذاشته است؛ از 9روز و 10روز تا 28روز و 42روز. او جمعا 19مسابقه را در این فصل از دست داده و همین حالا هم تازه بهبود یافته است. وینگر ازبکستانی در بازگشت به میادین، در بازی با خیبر خرم‌آباد گل لحظه آخری خوبی زد که شاید منجر به نایب‌قهرمانی پرسپولیس شود.

نمونه نقض
در پایان این مطلب هم شاید بد نباشد بدانید یک بازیکن در پرسپولیس وجود دارد که هرگز مصدوم نمی‌شود؛ سروش رفیعی! آمار و مستندات ترانسفر‌مارکت می‌گوید هافبک شماره7 سرخپوشان آخرین بار مرداد 1398 آسیب دیده که 12روز طول کشیده و یک بازی را از دست داده، آن هم زمانی که پیراهن پدیده یا شهر خودرو را به تن می‌کرده است!

 

این خبر را به اشتراک بگذارید