• یکشنبه 21 اردیبهشت 1404
  • الأحَد 13 ذی القعده 1446
  • 2025 May 11
یکشنبه 21 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 254856
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/xGOEl
+
-

موقعیت سوم: بشقاب رستوران

تماشای گزارش
موقعیت سوم: بشقاب رستوران

 هر پر سبزی، خیلی می‌ارزد
اوج گرانی به سبب ارزش‌افزوده‌های لاکچری برای سبزی‌های موسوم به خارجی آنجاست که چند پرشان، دورچین بشقاب غذاهای فرنگی یا چاشنی انواع سالاد یا حتی گارنیش‌‌شدن (تزئین) می‌شود؛ اوجی که میلیون‌ تومان قیمت دارد و مشتری‌ها برایش ردیف می شوند و میز رزرو می‌کنند؛ مشتری‌هایی که کمتر سبزی‌های خوردن معمول را به‌عنوان سفره‌چین و خوراکی‌های کنار غذای اصلی می‌پسندند و بیشتر دنبال ماجراجویی در طعم غذاها و سالادهای غیرایرانی با اسامی عجیب از گادوگادو تا کالاماری هستند. ناگفته پیداست چاشنی و گارنی اصلی این غذاها و سالادها همان سبزی‌های خوردنی خارجی‌اند. مسئول خرید آشپزخانه یکی از رستوران‌های شلوغ پایتخت در این‌باره می‌گوید: «یه زمانی می‌گفتن فلان چیز یا بهمان چی به 2پر سبزی نمی‌ارزد، اما حالا سبزی‌هایی هستن که هر یک پرشان به چند هزار تومان می‌ارزد!»

 

این خبر را به اشتراک بگذارید