• شنبه 20 اردیبهشت 1404
  • السَّبْت 12 ذی القعده 1446
  • 2025 May 10
سه شنبه 16 اردیبهشت 1404
کد مطلب : 254525
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/O7V2B
+
-

هشدار گرد و خاک در 3 استان

امروز سه‌شنبه (16اردیبهشت) در مناطقی از شمال غرب، سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز افزایش ابر، رگبار پراکنده و افزایش وزش باد در غرب و مرکز کشور و دامنه‌های جنوبی البرز و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود. کارشناس سازمان هواشناسی کشور به همشهری گفت: «امروز در برخی مناطق آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، سواحل خزر، خراسان شمالی، شمال غرب خراسان رضوی و خراسان جنوبی، شمال و شرق سمنان، ارتفاعات قزوین، زنجان، البرز و تهران بارندگی با شدت و ضعف پیش‌بینی می‌شود.»
نفوذ گردوغبار از کشورهای همسایه‌‌ غربی با مخاطرات افزایش شاخص آلودگی هوا و کاهش کیفیت هوا و دید افقی در ایلام، خوزستان و بوشهر با صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی همراه است. کبری رفیعی افزود: «امروز در ساعت‌های بعد از ظهر و اوایل شب در  دامنه‌های جنوبی البرز وقوع تندباد لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود که سبب خیزش گرد و خاک می‌شود. همچنین امروز در جنوب شرق، مرکز و جنوب کشور وزش باد شدید خواهد بود.» همچنین در این روز اعلام شد که امیدیه با افزایش دما تا ۴۶.۵ درجه دومین شهر گرم جهان شد. نخستین شهر در این فهرست برای دومین روز متوالی احساء در عربستان سعودی است.
اهواز هم با دمای ۴۶.۳ درجه سانتی‌گراد بالای صفر سومین شهر گرم جهان شد. ۳شهر دیگر ایران هم در فهرست گرم‌ترین شهرهای جهان جای گرفتند. آبادان با دمای ۴۴.۶ درجه سانتی‌گراد در جایگاه دوازدهم، صفی‌آباد دزفول با دمای ۴۴.۶ درجه سانتی‌گراد در جایگاه سیزدهم و مسجد سلیمان با دمای ۴۴.۱ درجه سانتی‌گراد در جایگاه چهاردهم این فهرست هستند.‌

این خبر را به اشتراک بگذارید