پایان تلخ هوادار
با نتایجی که در هفته بیستوهشتم لیگ برتر بهدست آمد، سقوط هوادار به دسته پایینتر مسجل شد. این تیم در قائمشهر یک مساوی از نساجی گرفت که به درد خودش نخورد، اما بهاحتمال خیلی زیاد نساجی را هم روانه لیگ یک خواهد کرد. هوادار در 2بازی پایانی فصل که برایش جنبه تشریفاتی دارد، باید به مصاف سپاهان و پرسپولیس برود و با توجه به رقابت این دو تیم بر سر کسب عنوان نایبقهرمانی و سهمیه لیگ نخبگان آسیا، این تیم کار سختی برای یک وداع آبرومندانه با لیگ برتر خواهد داشت. همزمان اخبار و شایعاتی هم در مورد انتقال امتیاز هوادار به استان گلستان و شهر گرگان وجود دارد. البته که فکر میکردیم دوران این جابهجاییهای منسوخ در فوتبال ایران گذشته باشد، اما گویا اینطور نیست. آیا واقعا کسی امیدوار است این تیم عاریهای، آنجا ریشه بدواند؟ بعید بهنظر میرسد.
جملات قصار
آنچه قهرمانی تراکتور را در هفته بیستوهشتم لیگ برتر مسجل کرد، غیراز برتری 4گله این تیم مقابل شمسآذر و شکست خانگی و 2بر یک سپاهان مقابل گلگهر سیرجان بود. این باخت در فضایی پر از خشم و تشنج در اصفهان رقم خورد و تماشاگران هم بارها با شعارهای اعتراضی از خجالت بازیکنان در آمدند. از همه جالبتر اما واکنشهای عصبی گزارشگر بازی بود. او با جملاتی مثل «چهکار میکنی آقای دابو؟ این چه وضع بازی کردن است؟» یا «آقای کامارا در فولام هم اینطوری به توپ ضربه میزدی؟ به قرآن نه!» کاملا جایگاه خودش را فراموش کرد و رسما در نقش یک لیدر و بوقچی فرورفت. حتی وقتی ضربه سر محبی با واکنش ناقص محمدرضا اخباری به تنها گل میزبان تبدیل شد، آقای گزارشگر گفت: «اخباری میخواست این توپ را هم بگیرد!» خلاصه که خیلی اوقات مفرحی را پای تلویزیون پشت سر گذاشتیم. دم شما گرم!
لطفا حکم بیرانوند را بدهید!
میدانیم که هیچ ربطی ندارد و صرفا بررسی پرونده اینقدر طول کشیده، اما دستکم حالا که قهرمانی تراکتور در لیگ بیستوچهارم مسجل شده، امیدواریم مسئولان فدراسیون فوتبال دیگر لطف کنند و رأی پرونده شکایت پرسپولیس از علیرضا بیرانوند را صادر کنند. باور کنید از این به بعد دیگر اگر بیرو درون دروازه نباشد و حتی تراکتور هر دو بازی آخرش را ببازد هم خطری قهرمانی این تیم را تهدید نخواهد کرد و جام را از تراکتور پس نمیگیرند! آقا تمام شد و رفت. الان اعلام حکم هم دیگر سودی برای پرسپولیس به همراه نخواهد داشت، حداقل برای تکمیل آرشیو و بایگانی فدراسیون هم که شده این پرونده را ببندید برود پی کارش!
یکشنبه 14 اردیبهشت 1404
کد مطلب :
254313
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/y8QkV
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved