تهران نامه

سال ۱۳۴۸ در حوالی میدان بهارستان و در نزدیکی کلانتری، رستورانی تاسیس شد که نام مارچلو ماسترویانی، هنرپیشه معروف ایتالیایی را یدک میکشید. درواقع، این رستوران نام این بازیگر را دست مایه قرارداده و نام مارچلوماست و خیاری را انتخاب کرده بود. آن زمانها مجلات طنز مانند مجله توفیق نیز شوخیهای جالبی در این مورد داشته است. این رستوران روزگاری از سالنهای درجه یک ایران محسوب میشد که بیش از هرچیز در میان جوانان آن دوره به ساندویچهای کبابی خود زبانزد بود تا جایی که در تابلو این غذاخوری، ساندویچ در صدر خوراکهای این رستوران نوشته شده بود. ساندویچ جوجه آتیشی این غذاخوری هم پرطرفدارترینش بود.