• پنج شنبه 23 اسفند 1403
  • الْخَمِيس 13 رمضان 1446
  • 2025 Mar 13
دو شنبه 20 اسفند 1403
کد مطلب : 251040
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/76lKw
+
-

اخبار مجلس

منتظر هیچ‌نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس با اشاره به ادعای رئیس‌جمهور آمریکا درباره مذاکره با ایران، آن را فریبکاری برای تحمیل امتیازها و خلع سلاح ایران دانست و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری روشن شده است که رفع تحریم از مسیر قوی شدن ایران و خنثی‌سازی تحریم امکان‌پذیر است، لذا ما منتظر هیچ نامه‌ای از سوی آمریکا نمی‌مانیم.

شرایط احراز تصدی سمت شهردار مشخص شد
نمایندگان مجلس در جلسه علنی روز یکشنبه جهت تامین نظر شورای نگهبان تغییراتی در طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور ایجاد و شرایط تصدی سمت شهردار را مشخص کردند.

چراغ سبز شورای نگهبان به ساماندهی حوزه‌های انتخابیه
سخنگوی شورای نگهبان خبر داد: طرح ساماندهی وضعیت حوزه‌های انتخابیه و تعداد نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از بررسی در جلسه شورای نگهبان، مغایر با موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.

هدفمندی یارانه‌ها؛ تعهدات نیمه‌کاره و جبران از منابع عمومی
دیوان محاسبات کشور در‌گزارشی درباره عملکرد منابع هدفمندی یارانه‌ها در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳ به مواردی اشاره کرد:  شرکت‌های تامین‌کننده تنها ۵۳٪ از منابع پیش‌بینی شده را واریز کرده‌اند.
عملکرد شرکت‌ها: پالایش و پخش ۸۱٪، گاز ملی ۵۴٪ و نفت ملی ۵۰٪ از تعهدات خود را انجام داده‌اند.  ۳۲۶ همت از تعهدات محقق نشده و خزانه‌داری ۲۶۹ همت از منابع عمومی را برای جبران هزینه‌ها پرداخت کرده است. دیوان محاسبات بر انضباط مالی و تسویه تعهدات شرکت‌ها تاکید دارد.

این خبر را به اشتراک بگذارید