• پنج شنبه 11 بهمن 1403
  • الْخَمِيس 30 رجب 1446
  • 2025 Jan 30
یکشنبه 7 بهمن 1403
کد مطلب : 247154
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/vgW48
+
-

این غذاها را 2 بار گرم نکنید

این غذاها را 2 بار گرم نکنید
این غذاها را 2 بار گرم نکنید

گرم‌کردن دوباره غذا در مایکروویو راحت است، اما مشکلاتی هم دارد؛ ازجمله اینکه اغلب به‌طور نابرابر گرم می‌شود و ممکن است نقاط سردی در غذا باقی بماند. این شرایط به باکتری‌ها اجازه زنده‌ماندن می‌دهد. به همین دلیل توصیه می‌شود که برخی غذاها را دوباره در مایکروویو گرم نکنید چون می‌تواند به سلامت کلی آسیب بزند.
تخم‌مرغ آب‌پز که گرم‌کردن مجدد آن باعث ایجاد فشار در سفیده می‌شود و ‌هنگام بریدن باعث فوران زرده می‌شود و داخل دستگاه را کثیف می‌کند.
غذاهای سرشار از ویتامین C مثل کلم بروکلی، فلفل دلمه‌ای، انواع توت‌ها و سبزیجات را بعد از پختن و سردشدن دوباره گرم نکنید، چون ویتامین C آنها از بین می‌رود.
گرم‌کردن دوباره مرغ ممکن است کاملا بی‌خطر باشد، اما وقتی مرغی که در یخچال بوده دوباره گرم می‌شود، چربی موجود در گوشت اکسید می‌شود و ساختار شیمیایی آن تغییر می‌کند. به‌جای گرم‌کردن مجدد مرغ، می‌توانید آن را به‌صورت سرد برای تهیه ساندویچ استفاده کنید.
غذاهای دریایی، به‌خصوص ماهی‌ وقتی دوباره گرم می‌شوند، کیفیت خود را از دست می‌دهند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید