مطالعات زیادی درباره مضرات دیر خوردن شام انجام شده، اما یک مطالعه جدید نشان داده که علاوه بر آن مضرات، افرادی که بیش از 45درصد از کالری دریافتی روزانه را بعد از ساعت5 بعدازظهر دریافت میکنند با افزایش سطوح گلوکز(قند) خون و تهدید دیابت مواجه میشوند. این مطالعه در گروههای 50 تا 75ساله انجام شد که نخستین گروه «بهموقعخورندگان» و دومین گروه «دیروقت خورندگان» بودند. در نهایت مشخص شد افرادی که دیر غذا میخوردند به دریافت پروتئین و قند بیشتر گرایش داشتند. در آزمایشهای تحمل گلوکز خوراکی هم افرادی که دیر غذا میخوردند پس از ساعت6:30 بهطور قابل توجهی سطوح گلوکز خون بالاتری داشتند که نشاندهنده تحمل کمتر گلوکز(قند) بود. پویا شفیعپور، پزشک خانواده و پزشک متخصص چاقی در کالیفرنیا در این باره گفته: بهدلیل تفاوت ریتم شب و روز، بدن به انسولین در شب بسیار مقاومتر است.
یکشنبه 16 دی 1403
کد مطلب :
245274
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/WnxJv
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved