آرش نهاوندی؛ روزنامهنگار
دکتر مجید حسن قمی، نایبرئیس انجمن تغذیه ایران در گفتوگویی با همشهری، به مهمترین مسکنهای خوراکی که در زمان شدید نبودن درد میتوان از آنها استفاده کرد، بهطور فهرستوار اشاره کرده و توضیحاتی نیز درباره هر یک از آنها ارائه داده است.
آلبالو: آلبالو بهویژه آلبالوی خشک و فریز شده، حاوی آنتوسیانینهایی است که میتوانند به کاهش التهاب و درد کمک کنند. این خاصیت مشابه برخی داروهای مسکن مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن است که با مهار آنزیمهای التهابی عمل میکنند. البته طبیعتا این تسکین دادن به اندازه مسکنهای قوی نیست.
زغالاخته: مانند آلبالو، زغالاخته نیز حاوی آنتوسیانینهای قوی است که خواص ضدالتهابی و مسکن دارد. این میوه میتواند به کاهش درد و التهاب کمک کند.
توتفرنگی و تمشک: حاوی آنتیاکسیدانها و ویتامینC هستند که میتوانند به کاهش التهابات مفصلی و دردهای عضلانی کمک کنند.
زنجبیل: با خواص ضدالتهابی طبیعی، زنجبیل میتواند برای تسکین دردهای مفصلی و عضلانی بسیار مفید باشد. مصرف زنجبیل به طور منظم، اثرات ضددرد آن را تقویت میکند.
کیوی: سرشار از ویتامین C است که میتواند به تسکین التهاب و بهبود سلامت مفاصل کمک کند.
زردچوبه: حاوی کورکومین است، یکی از ترکیبات ضدالتهابی قوی است و میتواند در کاهش درد و التهاب مفاصل مؤثر باشد.
سبزیجات برگسبز (مثل اسفناج و کلم بروکلی): این سبزیجات غنی از کلسیم و مواد مغذی دیگر هستند که میتوانند جایگزین خوبی برای لبنیات باشند.
شنبه 24 آذر 1403
کد مطلب :
243166
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/LgKpw
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved