بهگزارش تایمز آف ایندیا، نتایج مطالعات نشان میدهد 30تا 50 درصد موارد سرطان ممکن است از طریق تغییر سبک زندگی ازجمله رژیم غذایی سالم قابل پیشگیری باشد. آیا وقت آن نرسیده که در غذای خود تجدید نظر کنید؟ انتخابهای غذایی امروز شما میتواند سلامت آیندهتان را شکل دهد.
مطالعه اخیر محققان دانشگاه موناش استرالیا نشان داده آجیل میتواند از انواع مختلف سرطان و زوال عقل جلوگیری کند. محققان در اینباره گفتهاند در این مطالعه آیندهنگر (کوهورت) که روی بزرگسالان 70سال و بالاتر انجام شده، دریافتیم که مصرف روزانه آجیل با طول عمر سالم همراه بوده است. این مسئله پس از تعدیل عوامل مخدوشکننده بالقوه ، بهویژه در افرادی که کیفیت رژیم غذایی پایینتر از حد مطلوب داشتهاند مشهود بود. نتیجه این تحقیقات نشان داد افراد دارای سن بالای 65 سال که 3وعده یا بیشتر آجیل در هفته مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که در مواقع نادر آجیل میخورند یا تقریبا از این میوههای خشک نمیخورند، ممکن است کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان قرار گیرند.
نتایج این تحقیقات همچنین نشان داده که خوردن روزانه یک مشت خشکبار میتواند خطر ابتلا به 17نوع سرطان ازجمله سرطان سینه، روده بزرگ و پانکراس را کاهش دهد. میوههای خشک مانند بادام، گردو و پسته سرشار از آنتیاکسیدانها، ویتامینها و موادمعدنی هستند که با استرس اکسیداتیو و التهاب مبارزه میکنند که از عوامل کلیدی در ایجاد سرطان هستند.
آجیلها علیه 17سرطان
در همینه زمینه :