در اکثر خانوادههای پرمشغله امروزی، نگهداری مواد غذایی در یخچال برای افزایش عمر مفید آن یک روش معمول است. درحالیکه یخچال بهترین گزینه برای تازه نگه داشتن مواد غذایی تازه تکه شده یا پخته شده برای مدت طولانی است، اما غذاهای خاصی وجود دارند که ارزش غذایی، بافت و طعم خود را در یخچال از دست میدهند. در این مطلب به برخی از مواد غذایی اشاره میکنیم که هرگز نباید آنها را در یخچال نگهداری کنید.
گوجه فرنگی: نگهداری گوجه فرنگی در یخچال میتواند بر طعم، بافت و مزه آن تأثیر بگذارد. بهتر است گوجه فرنگی را در دمای اتاق و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
سیب زمینی: دمای سرد یخچال میتواند نشاسته موجود در سیبزمینی را به قند تبدیل کند و در نتیجه منجر به شیرین شدن و بافتی نامطبوع هنگام پخت شود. برای نگهداری سیبزمینیها آنها را در جای خنک، تاریک و دارای تهویه مناسب مانند انبار یا کمد نگهداری کنید.
پیاز: این گیاه میتواند رطوبت را جذب کند و در یخچال نرم شده یا کپک بزند. سرما همچنین میتواند طعم پیاز را تغییر دهد و آن را بدمزه کند. این گیاه را در جای خنک، تاریک و خشک در ظرفی با تهویه مناسب نگهداری کنید.
سیر: نگهداری این گیاه در یخچال باعث جوانهزدن آن میشود و سیر جوانهزده میتواند طعم تلخی داشته باشد. سیر را در جای خشک و خنک، ترجیحا در یک کیسه توری یا سبد نگهداری کنید تا جریان هوا برقرار شود.
ریحان: دمای سرد میتواند به برگهای لطیف این گیاه آسیب برساند و منجر به از بین رفتن طعم و عطر آن شود.
عسل: نگهداری عسل در یخچال میتواند باعث کریستالیزه شدن و تغییر بافت آن شود. عسل را در جای خشک و خنک و ترجیحا در یک ظرف شیشهای دربسته محکم نگهداری کنید.
یکشنبه 27 آبان 1403
کد مطلب :
240643
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/0gJEL
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved