• پنج شنبه 1 آذر 1403
  • الْخَمِيس 19 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 21
پنج شنبه 17 آبان 1403
کد مطلب : 239802
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/k5qY5
+
-

روغن کنجد سالم است

آرش نهاوندی- روزنامه‌نگار

در زمان پخت غذا، اغلب به ‌دنبال روغن‌هایی می‌گردیم که بتوانند ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن ما را تامین کنند. روغن کنجد یکی از گزینه‌هایی است که می‌توان انتخاب کرد، زیرا طعمی غنی دارد و در عین حال برای سلامتی فوایدی دارد. اگر می‌خواهید کاربرد و مزایای روغن کنجد را بدانید، این مطلب را بخوانید.

منبع خوب چربی‌های سالم
این روغن سرشار از چربی‌های اشباع نشده مانند اسیدهای چرب امگا 6 است. از سلامت قلب پشتیبانی و در فرایندهای خود به‌طور طبیعی عمل می‌کند.
 سرشار از آنتی اکسیدان
روغن کنجد حاوی آنتی اکسیدان‌های خاصی مانند سزامول و سزامینول است که تصور می‌شود استرس اکسیداتیو را کاهش می‌دهند. استرس اکسیداتیو باعث آسیب سلولی، التهاب و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن می‌شود.
باعث سلامت استخوان‌ها می‌شود
روغن کنجد حاوی تمام مواد معدنی ضروری از جمله کلسیم، روی و مس است که برای حفظ سلامت استخوان‌ها ضروری است. افزودن روغن کنجد به رژیم غذایی افرادی که نگران پوکی استخوان یا ضعیف شدن استخوان‌های مرتبط با افزایش سن هستند، مفید است.
به سلامت پوست و مو کمک می‌کند
روغن کنجد سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب، پوست را از درون تا مو تغذیه می‌کند. خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد‌التهابی این روغن به نرمی پوست شما کمک و از پوست در برابر عوامل محیطی محافظت می‌کند و از ابتلا به علائم مختلف پیری جلوگیری می‌کند.
 به هضم  غذا کمک می‌کند
روغن کنجد به هضم غذا کمک و سلامت روده را حفظ می‌کند. این روغن حاوی چربی‌های خوبی است که به تحریک تولید صفرا و تجزیه ویتامین‌های محلول در چربی کمک می‌کند و جذب آنها توسط بدن آسان‌تر می‌شود. اگر چندبار در هفته روغن کنجد را همراه با وعده‌های غذایی مصرف می‌کنید، این مزیت گوارشی می‌تواند برای هضم راحت‌تر و جذب مواد مغذی عالی عمل کند.
به طعم و مزه می‌افزاید
روغن کنجد بدون غلبه بر سایر مواد، طعم را به آن اضافه می‌کند. طعم آجیلی و معطر آن مکمل طیف گسترده‌ای از غذاها، از سرخ‌کردنی‌ها گرفته تا سبزیجات برشته است. این قابلیت پنهان روغن کنجد، غذاها را لذیذتر می‌کند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید