آرش نهاوندی؛ روزنامهنگار
برخی گیاهان و ادویهها هستند که میتوانند در مدیریت سطوح بالای قند خون اثر بگذارند. این محصولات در اغلب آشپزخانهها وجود دارد و با افزوده شدن به رژیم غذایی روزانه، میتوانند به تنظیم بهتر انسولین کمک کنند. بخشی از آنها را در ادامه بخوانید.
دارچین
این ادویه ساده را میتوان به شکل پودر شده بههمراه آبجوش یا چای گیاهی در زمان صبحانه خورد یا یک چوب دارچین را به وعدههای غذایی شامل جودوسر، سوپها و اسموتیها اضافه کرد.
زردچوبه
این ادویه دارای خواص ضدالتهابی قوی است و امکان دارد حساسیت به انسولین را بهبود بخشد. زردچوبه را میتوان به سوپ یا حتی شیر طلایی برای نوشیدن اضافه کرد.
زنجبیل
برای افزایش خاصیت زنجبیل بهتر است آن را بهصورت ناشتا مصرف کنید. البته میتوانید زنجبیل تازه را در سیب زمینی سرخکرده و سالاد رنده کنید، یا آن را همراه با چای برای صرف یک نوشیدنی آرامبخش دم کنید.
سیر
سیر را میتوانید در سیب زمینی سرخ کرده، سبزیجات برشته یا سوپ و آش خرد کنید یا در سسهای سالاد بریزید تا مزه آن بیشتر شود.
سیاهدانه
دانههای سیاه را روی سالاد یا ماست بپاشید، یا آن را در پخت نان خانگی اضافه کنید تا طعمی بینظیر داشته باشد.
شنبلیله
دانههای شنبلیله سرشار از فیبر محلول هستند که به کاهش سطح قند خون کمک میکنند. دانهها را یک شب خیس و به اسموتیها یا ماست اضافه کنید.
فلفل کاین
این فلفل حاوی کپسایسین است که ممکن است به بهبود کنترل قند خون کمک کند. کاین را میتوانید به سوپها و خورشها اضافه کنید تا یک غذای تند بخورید یا روی سبزیجات برشته بپاشید تا گرمای آن بیشتر شود.
7گیاه و ادویه برای کاهش قند خون
در همینه زمینه :