از کل زعفران تولید شده در دنیا ۹۰درصد در ایران و فقط ۱۰درصد در سایر کشورها و بهصورت غیرمتمرکز تولید میشود. بهدلیل پرسود بودن تجارت زعفران، امکان صادرات آن به جهان و شرایط مطلوب آبوهوایی ایران، در حال حاضر مردم در بیشتر استانهای کشور اقدام به کاشت زعفران کردهاند، اما همچنان استانهای خراسان یعنی خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی قطب اصلی تولید این محصول هستند.

 
                            
                                شنبه 5 آبان 1403
                        
                        
                        کد مطلب :
                            238624 
                        لینک کوتاه :
                            newspaper.hamshahrionline.ir/Nx35p 
                            
                        
                        
                    +
                        -
                        کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
			Copyright 2021 . All Rights Reserved
			
		 
						 
                     
                                        