پوره کدو برای کودکان
کدو سرشار از آنتیاکسیدانها، فیبر و ویتامینهاست و این ویژگیها، آن را به یکی از بهترین غذاها برای کودکان تبدیل کرده است. در زیر نمونهای از غذاهایی با ترکیب کدو حلوایی برای کودکان 6ماهه و بالاتر آمده است.
روش تهیه: 1.فر را از قبل روی درجه ۳۷۵ فارنهایت یا۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
2.کدو را از طول آن نصف کنید و با یک قاشق فلزی تخمهها و رشتههای داخل آن را دربیاورید.
3.کدو را از سمتی که برش خورده است روی ظرف مخصوص فر گودی که جای هر دو نیمه کدو را داشته باشد بگذارید.
4.نصف لیوان، معادل ۱۲۵ میلیلیتر آب به ظرف اضافه کنید.
5.آن را تا وقتی کاملاً نرم شود در فر بگذارید سپس بگذارید بهطور کامل سرد شود.
6.با استفاده از قاشق، گوشت کدو را جدا کنید و پوست آن را دور بریزید.
7.کدو را داخل یک مخلوط کن یا غذاساز بریزید و با توجه به سن و توانایی جویدن کودکتان آن را به پورهای کاملاً نرم یا تکهدار تبدیل کنید.
نکـته
بعد از پخت و درصورت نیاز، کمی آب، شیر مادر یا شیر خشک برای رقیق کردن به پوره اضافه کنید.
پختن کدو در فر ساده است و وقتی نرم شد، کندن گوشت کدو از پوست سفت راحتتر است.