مدتی است برداشت زغالاخته آغاز شده و تا پایان مهر ادامه دارد؛ میوهای ترش و شیرین که در نواحی کوهستانی میروید. قزوین، رتبه اول تولید و سطح زیرکشت این میوه را در کشور دارد و بعد از آن آذربایجان شرقی در جایگاه دوم قرار گرفته است. به گزارش همشهری، شهریور امسال هم علیرضا خزائلی، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قزوین از ثبت جشنهای «زغالاخته» و «گیلاس» در تقویم ملی رویدادهای گردشگری خبر داد. قطب تولید زغالاخته در منطقه الموت روستای هیر و در بخشطارمسفلی نیز روستاهایکوهگیر و یوزباشچای هستند.
برداشت زغالاخته
در همینه زمینه :