• پنج شنبه 23 اسفند 1403
  • الْخَمِيس 13 رمضان 1446
  • 2025 Mar 13
سه شنبه 3 مهر 1403
کد مطلب : 235586
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/985Z3
+
-

آث آسته!

فونسکا با میلان آبروداری کرد

سرانجام در یک دربی دلامادونینا، آث میلان توانست اینترمیلان را ببرد. این پیروزی 2بر یک در حالی به‌دست آمد که بیشتر تماشاگران حاضر در ورزشگاه، طرفدار تیم حریف بودند و از آن مهم‌تر اینکه وضعیت فونسکا روی نیمکت این تیم اصلا خوب نبود، البته حالا با این برد که پس از ۲سال در دلامادونینا و ۶شکست پیاپی به‌دست آمد، سرمربی میلان از خطر اخراج دور شده. روسونری آخرین‌بار در سپتامبر۲۰۲۲ و با هدایت پیولی توانسته بود اینتر را شکست دهد و طی ۶بازی قبلی آمار ۱۴گل خورده و ۲گل زده را به ثبت رسانده بود.
    مهدی طارمی در این دیدار به میدان نرفت و سومین بازی بدون برد شاگردان اینتزاگی همزمان با نخستین باخت فصل آنها رقم خورد. طارمی در حالی در این بازی حضور نداشت که لائوتارو در 15بازی اخیر خود در سری‌آ و چمپیونزلیگ تنها یک‌بار موفق به گلزنی شده است.
    گل دقیقه89گابیا، دیرترین گل میلان از سال۱۹۹۹ در دربی بود که نتیجه بازی را به سود این تیم تغییر داد.
    از اکتبر2020 که زلاتان دروازه اینتر را باز کرده بود، میلان موفق نشده بود گل اول دربی میلان را به ثمر برساند.
    اینتر در هر 13بازی آخر خود در سری‌آ به میلان گل زده است. تنها بین سال‌های 1992تا 2001آنها بازی‌های پیاپی بیشتری را (17) با گلزنی سپری کرده‌اند.
    با گلزنی مقابل اینتر، از شروع فصل گذشته، هیچ بازیکنی در سری‌آ، بیشتر از کریستین پولیسیک اثرگذاری روی گل در تمام رقابت‌ها نداشته؛ پولیسیک ۳۱اثرگذاری، لائوتارو مارتینس ۳۱ و رافائل لیائو ۳۰. ستاره آمریکایی برای اولین‌بار در دوران حرفه‌ای خود، در ۵ بازی متوالی در تمامی رقابت‌ها روی حداقل یک گل تأثیر گذاشت.

   برای گلادیاتور
در دیدار دیگر یکشنبه‌شب سری‌آ، تیم آس رم با هدایت ایوان یوریچ تازه از راه رسیده، نخستین برد فصل را دشت کرد و در المپیکو با ۳گل اودینزه را شکست داد. اما این برد اعتراض‌ها را از بین نبرد. هواداران رم به‌دلیل عصبانیت از اخراج دنیله ده‌روسی، ۳۰دقیقه دیرتر وارد ورزشگاه شدند تا نسبت به تصمیم مدیران باشگاه اعتراض کنند. آنها پس از ورود به ورزشگاه، با بنر‌ و شعار‌هایی از ده‌روسی حمایت کردند که روی آن نوشته شده بود: «اگر به ارزش‌ها و نماد‌های ما احترام نگذارید، مجبور هستیم از روش‌های قدیمی استفاده کنیم!»

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :