• دو شنبه 5 آذر 1403
  • الإثْنَيْن 23 جمادی الاول 1446
  • 2024 Nov 25
چهار شنبه 28 شهریور 1403
کد مطلب : 235163
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/GZj2J
+
-

فوت‌و‌فن‌های پخت املت

فوت‌و‌فن‌های پخت املت

پخت املت فوت و فن‌های خاص خود را دارد که برای تهیه یک املت جا افتاده و خوشمزه لازم است آنها را بدانید.

تخم‌مرغ
بسیاری از افراد تخم‌مرغ را به‌صورت کامل به مواد جانبی مانند گوجه فرنگی اضافه می‌کنند که یک کار اشتباه است! قبل از اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها حتما آنها را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده‌ها و سفیده‌ها کاملا با هم مخلوط شوند. این کار باعث می‌شود بوی بد تخم‌مرغ گرفته شود. نمک و فلفل را هم در همین مرحله به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید.

زردچوبه
از افزودن زردچوبه به املت غافل نشوید! زردچوبه علاوه ‌بر اینکه طعم و رنگ خوبی به غذا می‌دهد، بوی بد تخم‌مرغ را هم از بین می‌برد.
 
روغن
مصرف زیاد روغن برای بدن مضر است، اما پنهان از چشم کارشناسان تغذیه، املت خوشمزه املتی است که روغنش زیاد باشد. البته درصورت تمایل می‌توانید به جای روغن از کره استفاده کنید.
 
رب گوجه فرنگی
هرگز به املت رب گوجه‌فرنگی اضافه نکنید. املت خوشمزه املتی است که رنگ و طعم طبیعی گوجه را داشته باشد.
 
هواخوری
در مدت پخت املت هرگز در ‌تابه را نبندید و بگذارید املت هوا بخورد.
 
استفاده از سبزی‌ها
اگر به طعم سبزی‌ها در املت علاقه دارید، می‌توانید این مواد را اضافه کنید. پیاز، فلفل دلمه‌ای، سیر و جعفری خرد شده ازجمله این سبزی‌ها هستند که می‌توانید به‌صورت جداگانه یا همه را با هم سرخ کرده و پس از سرخ‌شدن و کشیده‌شدن آب گوجه‌فرنگی به آن اضافه کنید.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید