بهگفته غزاله اسلامیان، عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، قندهای مصنوعی باعث کاهش باکتریهای مفید دستگاه گوارش و در نهایت اثرات منفی بر سلامت میشوند. این کارشناس همچنین توصیه میکند در رژیم غذایی کودکان زیر 2 سال، از مصرف غذاهای صنعتی دارای قندوشکر خودداری شود.
 
                            
                                دو شنبه 5 شهریور 1403
                        
                        
                        کد مطلب :
                            233633 
                        لینک کوتاه :
                            newspaper.hamshahrionline.ir/Z4LQ2 
                            
                        
                        
                    +
                        -
                        کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
			Copyright 2021 . All Rights Reserved
			
		 
						