بهگفته غزاله اسلامیان، عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، قندهای مصنوعی باعث کاهش باکتریهای مفید دستگاه گوارش و در نهایت اثرات منفی بر سلامت میشوند. این کارشناس همچنین توصیه میکند در رژیم غذایی کودکان زیر 2 سال، از مصرف غذاهای صنعتی دارای قندوشکر خودداری شود.
دو شنبه 5 شهریور 1403
کد مطلب :
233633
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/Z4LQ2
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved