• چهار شنبه 27 تیر 1403
  • الأرْبِعَاء 10 محرم 1446
  • 2024 Jul 17
سه شنبه 19 تیر 1403
کد مطلب : 229506
+
-

منقل، کوبیده و کارگران ساده

منقل، کوبیده و کارگران ساده

کباب‌پز هم بود، کباب‌پزهای قدیم؛ کباب‌پزهایی معمولا با هیکل درشت و سبیل‌های پرپشت فراشی؛ یک دستشان بادبزن و دست دیگرشان به مُشت مُشت مخلوط گوشت‌های چرخ‌کرده سردست و قلوه‌گاه گوسفندی و پیاز رنده شده، بند بود؛ کباب‌پزهایی حرفه‌ای در پختن کباب‌های خوش عطر و طعم و دست و دلباز در استفاده از گوشت‌های تازه و خالص. چنان پای منقل‌های زغالی نشستند و با بادبزن در آن ‌دمیدند که آوازه کباب‌، این خوراک ایرانی را تا ینگه دنیا کشاندند.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید