• چهار شنبه 6 تیر 1403
  • الأرْبِعَاء 19 ذی الحجه 1445
  • 2024 Jun 26
شنبه 29 اردیبهشت 1403
کد مطلب : 225411
+
-

نمک؛ متهم جدید بروز سرطان

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد افرادی که به‌طور منظم به غذا نمک اضافه می‌کنند در مقایسه با افرادی که به‌ندرت یا هرگز نمک اضافه نمی‌کنند، 41درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان معده هستند. این در حالی است که سرطان معده در ایران، صدرنشین مرگ‌های سرطانی است و سالانه 15هزار مورد به موارد ابتلا به این سرطان در کشور اضافه می‌شود. در جهان هم سرطان معده پنجمین سرطان شایع است و در کشوری مثل آمریکا حدود 1.5درصد از موارد سرطان جدید تشخیص داده شده را به‌خود اختصاص می‌دهد.
بررسی‌های جدید نشان می دهد که بررسی دفعات مصرف نمک افزوده در سفره ممکن است راهی ساده برای کمک به شناسایی افرادی با مصرف نمک بالا باشد که به نوبه‌خود ممکن است در معرض خطر ابتلا به سرطان معده باشند. این در حالی است که پیش‌تر ضرر نمک در بروز بیماری‌های قلبی- عروقی و فشار خون ثابت شده است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید