6 مهمان قرار است در اواخر سال۲۰۲۵، به لبه فضا سفر کنند تا از تجربه غذای فراگیر راسموس مونک، سرآشپز دانمارکی ستارهدار میشلن لذت ببرند.
به گزارش یورونیوز، مونک 33ساله قرار است غذا را از درون یک آشپزخانه کوچک سرو کند. او میگوید که منوی غذایی او الهامگرفته از نوآوری در فضاست. مونک گفت: «ما قصد داریم داستانهایی را از طریق غذا تعریف کنیم، همزمان گپ بزنیم و برخی از تحقیقات ۶۰ سال گذشته را برجسته کنیم. به نظر من وقتی آن بالا هستید و به پایین نگاه میکنید، همهچیز عجیبتر خواهد بود.» سفینه فضایی نپتون اسپیس متعلق به استارتآپ فضایی پرسپکتیو فضایی مستقر در فلوریدای آمریکا قرار است مونک و 6 مسافر دیگر را به لبه جو زمین ببرد. البته این سفینه، بیشتر نوعی بالن فضایی است تا یک موشک. طبق ادعای شرکت فضایی، این سفینه به یک بالن پر از هیدروژن متصل است و تا ارتفاع حدود ۳۰ هزار و ۳۸۰ متر از سطح دریا بالا میرود و بدینترتیب مسافران میتوانند هنگام شام طلوع خورشید را بر فراز انحنای زمین تماشا کنند. قیمتی که برای این شام فوق لوکس در نظر گرفته شده است، کاملا متناسب با نحوه سرو آن است. هر بلیت آن نزدیک به ۵۰۰ هزار دلار هزینه دارد.
پنج شنبه 27 اردیبهشت 1403
کد مطلب :
225316
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/BgJXk
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved