• چهار شنبه 27 تیر 1403
  • الأرْبِعَاء 10 محرم 1446
  • 2024 Jul 17
یکشنبه 23 اردیبهشت 1403
کد مطلب : 224870
+
-

حسادت؛ دلیل دعوای مرگبار 2 آشپز

داخلی
حسادت؛ دلیل دعوای مرگبار 2 آشپز

رنگ‌پریدگی و اضطراب آشپز یک رستوران، ‌اسرار جنایتی را که از سر حسادت مرتکب شده بود، فاش کرد.
به‌گزارش همشهری، شامگاه جمعه، بیست‌ویکم اردیبهشت امسال به بازپرس جنایی پایتخت خبر رسید که آشپز یک رستوران در درگیری به قتل رسیده است. وی جوانی حدودا 30ساله به نام فرید بود که پیکر خونینش در میان شمشادها و مقابل رستورانی که کار می‌کرد، افتاده و پس از انتقال به بیمارستان جانش را از دست داده بود. تیم جنایی برای کشف اسرار این جنایت در رستورانی که مقتول کار می‌کرد حاضر شد. آنطور که صاحب رستوران می‌گفت، فرید را آخرین بار در قسمت آشپزخانه رستوران دیده بود. تیم جنایی به تحقیق از همکاران وی پرداختند. همه آنها از جنایتی که رخ داده بود بهت‌زده بودند، جز یک نفر به نام امیر. امیر هم آشپز رستوران بود که رنگش پریده و مضطرب بود. او می‌گفت که شب قبل را خوب نخوابیده است و وقتی مأموران کارت عابربانک مقتول را در وسایل امیر کشف کردند، شک‌شان به یقین تبدیل شد که وی در جنایت دست دارد. او بازداشت شد و در بازجویی‌ها به قتل فرید، همکارش اعتراف کرد. امیر می‌گفت دلیل دعوای آنها ساده و بچگانه بوده است. وی توضیح داد: من و فرید هردو آشپز رستوران بودیم، اما من تخصص و سابقه‌ام از او بیشتر بود. فرید، اما خودش را بالاتر از من می‌دانست و جوری وانمود می‌کرد که انگار آشپزی‌اش از من بهتر است. حتی خودش را در دل صاحب رستوران جا کرده بود و همین موضوع ، حسادت مرا برانگیخته بود تا اینکه روز حادثه بر سر یک موضوع جزئی با هم درگیر شدیم. روی گاز دیگ غذا بود که من از فرید خواستم شعله‌های آن را کم کند، اما او توجهی نکرد. با هم درگیر شدیم و او را به بیرون از رستوران کشاندم. نتوانستم خشمم را کنترل کنم و با چاقو چند ضربه به او زدم، اما قصدم ترساندن او بود نه گرفتن جانش.
 متهم پس از اقرار به قتل بازداشت شد و تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید