• شنبه 29 اردیبهشت 1403
  • السَّبْت 10 ذی القعده 1445
  • 2024 May 18
یکشنبه 16 اردیبهشت 1403
کد مطلب : 224278
+
-

کاهش خطر بیماری های قلبی با کلسیم صبحانه

نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد کاهش دریافت کلسیم در وعده شام و در عوض افزایش آن در وعده صبحانه می‌تواند منجر به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی شود.‌‌‌‌‌‌‌‌  این مطالعه که در نشریه «بی‌ام‌سی پابلیک هلت» منتشر شد، دریافت کلسیم در رژیم غذایی بیش از 36هزار بزرگسال آمریکایی را با استخراج از نظرسنجی‌های ملی سلامت و تغذیه آمریکا بین سال‌های 2003 تا 2018 مورد بررسی قرار داد. درنهایت، محققان دریافتند که پخش کلسیم در 2وعده غذایی بهترین راه برای کاهش خطر بیماری‌های قلبی‌-عروقی است. اما جایگزین‌کردن 5درصد کلسیم دریافتی از شام با وعده صبحانه، این خطر را به‌طور کلی 6درصد کاهش می‌دهد.
با این حال، نویسندگان این تحقیق به این مسئله اشاره کرده‌اند عوامل دیگری نیز وجود دارند که مشاهده نشده یا ناشناخته هستند که می‌توانند بر نتایج نهایی این تحقیق تأثیر بگذارند‌ و گروه‌های دیگر نژادها و کشورها باید برای هرگونه اختلاف یا شباهت بررسی شوند. ارتباط کلسیم و بیماری قلبی-‌عروقی احتمالا به ریتم شبانه‌روزی مربوط می‌شود که می‌تواند بر نحوه جذب مواد مغذی در بدن نیز تأثیر بگذارد.

این خبر را به اشتراک بگذارید