تولید فرآوردههای غذایی بالاتر از حد معیار سلامت از برنامههای آینده سازمان غذا و دارو است. بهگفته سرپرست اداره کل فراوردههای غذایی و آشامیدنی این سازمان، تشویق واحدهای تولیدی غذا به تولید فرآوردههایی غذایی سالمتر و باکیفیتتر نشان از تمرکز این سازمان بر تأمین سلامت و ایمنی مصرفکنندگان دارد.
دو شنبه 10 اردیبهشت 1403
کد مطلب :
223733
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/Z4x92
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved