آرش نهاوندی ؛ روزنامهنگار
روزهای گرم در پیش است و آبرسانی به بدن، ضرورت بیشتری پیدا میکند؛ چرا که در گرما بدن آب بیشتری را از طریق تعریق از دست میدهد. این در حالی است که بدن به تغذیه کافی برای جبران مواد مغذی از دست رفته و حفظ تعادل الکترولیت نیاز دارد و یک راه ساده برای هیدراته (پر آب) نگه داشتن بدن، افزودن سبزیجات تازه به رژیم غذایی است که سرشار از مواد مغذی و همچنین محتوای آب بالا هستند؛ ازجمله خیار و کرفس که دارای محتوای آب بالایی هستند و مقادیر زیادی از مواد معدنی مانند پتاسیم و منیزیم دارند که به تنظیم تعادل مایعات در بدن کمک میکنند. گنجاندن این مواد غذایی آبرسان در رژیم غذایی تابستانی نه تنها بدن را سرحال و پرانرژی نگه میدارد، بلکه به جلوگیری از کمآبی بدن و گرمازدگی نیز کمک میکند.
خیار: خیار بهطور طبیعی سرشار از فیبر و سایر مواد مغذی حیاتی است و محتوای آب بالایی در حدود 95درصد دارد.
کاهو: انواع کاهو حاوی حدود 96درصد آب هستند که آنها را به گزینهای عالی برای آبرسانی به بدن تبدیل میکند. رایجترین شیوه مصرف کاهو در سالاد است؛ اما همچنین میتوان آن را بهعنوان سبزی شادابکننده نیز به تنهایی مصرف کرد.
کرفس: کرفس بهطور طبیعی از حدود 95درصد آب تشکیل شده که نهتنها آبرسان است، بلکه کالری کمی نیز دارد که آن را به میوهای ایدهآل برای فصل گرما تبدیل میکند.
تربچه: تربچه یکی دیگر از سبزیجات ترد است که با حدود 95درصد آب، یک سبزی آبرسان محسوب میشود که برای تابستان بسیار مناسب است.
کدو سبز: کدو سبز با محتوای بالای آب در حدود 85درصد، نهتنها آبرسان است، بلکه همه کاره است و میتواند به روشهای بسیار جالبی استفاده شود.
گوجه فرنگی: این سبزی آبدار تقریبا 94درصد آب دارد و افزودن آن برای افزایش رطوبت به غذاهای خشک مطلوب است.
فلفل دلمهای: فلفل دلمهای قرمز، سبز و زرد تقریبا از 92درصد آب تشکیل شدهاند که آنها را به یک مکمل رنگارنگ و آبرسان برای وعدههای غذایی تبدیل میکند.
اسفناج: این سبزی برگ سبز، حاوی حدود 91درصد آب و هم آبرسان و هم غنی از مواد مغذی است.
دو شنبه 3 اردیبهشت 1403
کد مطلب :
223086
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/98o3D
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved