پیاز یکی از مهمترین و اصلیترین مواد اولیه برای درست کردن هر غذایی است. از پخت املت که سادهترین و فوریترین غذا است تا پخت سنتیترین غذاهای ایرانی. برای تک تک غذاها باید پیاز را قبل از هر چیز خرد و آماده تفت کنید. اگر شما هم جزو آنهایی هستید که برای خرد کردن پیاز اشکتان در میآید و لذت آشپزی را فراموش میکنید، ترفند این هفته را دنبال کنید. شما چطور پیاز را خرد میکنید؟ اگر میخواهید از شرِ اشکِ پیاز راحت شوید، یکی از راههای زیر را انتخاب کنید.
ترفندهای ساده برای لذتبخش کردن آشپزی
اشکِ پیاز نریز!
در همینه زمینه :