در این مطلب به معرفی تعدادی از روغنهای خوراکی سالم برای قلب پرداختهایم که میتوان با جایگزینی آنها با روغنهای دارای ترانس بالا از وقوع عوارض قلبی تا حد زیادی پیشگیری کرد.
روغن زیتون
روغن زیتون حاوی آنتی اکسیدان و دارای خاصیت ضدالتهابی است. این روغن همچنین دارای ویژگیهای ضدلخته شدن خون است که آن را به انتخابی عالی برای کاهش خطر بروز عوارض قلبی تبدیل کرده است.
روغن آووکادو
روغن آووکادو از بافت (گوشت و نه هسته) این میوه استخراج میشود. این روغن دارای نقطه دود پایینتری است که آن را برای تکنیکهای آشپزی روی شعله کم مناسب میسازد. روغن آووکادو همچنین کلسترول بد را کاهش میدهد و از سلامت قلب حمایت میکند. این روغن همچنین حاوی ویتامین E است و از پیری و آسیب به سلولها تا حد زیادی جلوگیری میکند.
روغن آفتابگردان
روغن آفتابگردان دارای نقطه دود بالا و چربیهای تکثیر نشده است که برای سلامت قلب بسیار مفید تشخیص داده شده است. این روغن دستکاری ژنتیکی نشده و برای سرخ کردن گوشت و سبزیجات مناسب است.
روغن کانولا
روغن کانولا دارای اسیدهای چرب امگا3 است که به حفظ سطوح کلسترول کمک میکند و برای سلامت قلب مفید است. این روغن همچنین تعادل بین چربیهای دارای حلقههای اشباع نشده و چربیهای تکثیر شده را حفظ میکند و طعمی خنثی دارد.
روغن گردو
روغن گردو، بهترین روغن خوراکی است، این روغن فشار خون را پایین میآورد و از بدن در برابر عوارض قلبی، دیابت و سرطان محافظت میکند و غنی از اسیدهای چرب غیراشباع است که التهاب را کاهش میدهد و برای سلامت قلب مفید است.
روغن کتان
روغن کتان دارای امگا3 است و به کاهش التهاب و جریان بهتر خون کمک میکند. این روغن باعث پیشگیری از لخته شدن خون و همچنین سکته و عوارض قلبی میشود. این روغن که حاوی حداکثر مقدار فیبر است برای سلامت قلب مفید تشخیص داده شده است.
روغن کنجد
روغن کنجد سرشار از اسیدهای چرب امگا6، امگا9 و امگا3 است. این روغن مغذی حاوی ترکیبات مفیدی است که به سلامت قلب کمک میکند. روغن کنجد غنی از اسید اولئیک، ویتامین E و بکمپلکس، کلسیم و فسفر است (اسید اولئیک در دستهبندی اسیدهای چرب طبیعی قرار میگیرد و نوعی اسید امگا9 است.
روغنهایی برای سلامت قلب
در همینه زمینه :
سلامت
گشتی در اقتصاد ایران