• چهار شنبه 12 اردیبهشت 1403
  • الأرْبِعَاء 22 شوال 1445
  • 2024 May 01
دو شنبه 27 آذر 1402
کد مطلب : 212686
+
-

اهمیت تولید آرد کامل و مصرف نان کامل


محمداسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای‌عالی سلامت و امنیت غذایی:
با توجه به شیوع بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با تغذیه ازجمله چاقی، دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، چربی خون بالا، یبوست، سرطان‌های دستگاه گوارش به‌ویژه سرطان کولون، یکی از اقدامات مهم برای سلامت مردم ،تولید آرد کامل و ترویج مصرف نان کامل است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید