• دو شنبه 3 شهریور 1404
  • الإثْنَيْن 1 ربیع الاول 1447
  • 2025 Aug 25
سه شنبه 21 آذر 1402
کد مطلب : 212146
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/k5PWN
+
-

12کشته در جست‌وجوی طلا

آن سوی مرز
12کشته در جست‌وجوی طلا

ورود سیل به معدن طلای «پارایبا سن‌خوزه» در جنوب ونزوئلا باعث ریزش آن و مرگ دست‌کم 12جست‌وجوگر طلا شد.
به گزارش همشهری، به نقل از رویترز، دولت ونزوئلا روز یکشنبه اعلام کرد که بارش باران‌های شدید در منطقه باعث جاری شدن سیل و ورود آن به معدن طلای پارایبا سن‌خوزه در نزدیکی مرز برزیل شد. به‌دنبال این حادثه بخش‌هایی از معدن فرو ریخت و راه‌های ورود اکسیژن به معدن مسدود شد و افرادی که داخل معدن در جست‌وجوی طلا بودند جان باختند.
بارش باران همچنین عملیات امداد و نجات را به تأخیر انداخت و با این حال 5جسد روز جمعه و 7جسد دیگر روز شنبه از داخل معدن بیرون کشیده شد که به‌گفته پزشکی قانونی همه آنها بر اثر خفگی جان باخته‌اند.
تونل‌های این معدن توسط معدنچیان غیررسمی و افراد عادی که در جست‌وجوی طلا هستند، به‌صورت ابتدایی ایجاد شده که به‌شدت خطرناک است.
این منطقه از سوی گروه‌ها و انجمن‌های محافظ معدنچیان به‌شدت خطرناک اعلام شده است و سال گذشته سازمان ملل از نقض حقوق بشر در این مناطق خبر داد.
استخراج غیرقانونی معادن یک روش رایج در این منطقه است. کارگران در معادن با شرایط سخت مواجه می‌شوند و فعالیت می‌کنند.
مشکلات اقتصادی در ونزوئلا باعث رواج فعالیت‌های غیرقانونی معدن کاری در مناطق دوردست و غنی این کشور شده است، به‌طوری که هزاران نفر در شرایط ناامن تلاش می‌کنند تا فلزات گران بها ازجمله طلا را از این معادن استخراج کنند. معادن حادثه‌خیز با نظارت اندک یا بدون نظارت مقامات اداره می‌شوند و برای جوامع بومی ونزوئلا، استخراج طلا راه نجاتی از شرایط سخت اقتصادی است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید