• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
یکشنبه 5 آذر 1402
کد مطلب : 210373
+
-

هر پرس کباب چند شد؟

غذاهای کبابی در سال‌های اخیر افزایش قیمت زیادی داشته است. علت اصلی این گرانی، افزایش قیمت مواد اولیه است. همزمان با افزایش قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ، قیمت انواع کباب‌ها افزایش پیدا کرد. این افزایش قیمت در کباب گوسفندی بیشتر خودش را نشان می‌دهد.
  رصد بازار نشان می‌دهد امسال قیمت غذاهای کبابی در منوی رستوران‌های معروف تهران افزایش یافته است. برای نمونه، هر سیخ کباب لقمه گوسفندی (به وزن ۲۵۰ گرم) در ابتدای سال ۲۰۰ هزار تومان بود که در حال حاضر به ۲۲۵ هزار تومان افزایش یافته است. این افزایش قیمت به نسبت ناچیز به‌نظر می‌رسد اما وقتی قیمت الان کباب بره و شیشلیک را با قیمت‌های قبل مقایسه کنید، افزایش قیمت‌ها عجیب‌ می‌شود. هر پرس کباب بره(شامل یک راسته بره به وزن ۳۸۰ گرم) و شیشلیک (به وزن ۵۰۰ گرم) در پاییز سال گذشته ۳۶۵ هزار تومان بوده است که امسال در اردیبهشت‌ماه به ۵۷۰ هزار تومان افزایش یافت و در حال حاضر ۷۲۰ هزار تومان است. قیمت کباب‌های لاکچری که این روزها اسامی متنوعی از جمله شاهی، مظفری، درباری، امیری، سالاری و... نیز پیدا کرده‌اند، بیشتر از اینها تمام می‌شود. برای نمونه، قیمت هر پرس کباب مظفری مشتمل بر یک سیخ لقمه ۲۵۰ گرمی و یک سیخ شیشلیک ۵۰۰ گرمی با مخلفات ۸۹۵ هزار تومان و هر پرس کباب شاهی شامل یک سیخ شیشلیک ۵۰۰ گرمی و یک سیخ راسته بره ۴۰۰ گرمی به همراه مخلفات یک میلیون و ۳۹۰ هزارتومان است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید