• سه شنبه 2 اردیبهشت 1404
  • الثُّلاثَاء 23 شوال 1446
  • 2025 Apr 22
شنبه 27 آبان 1402
کد مطلب : 209465
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/KO26l
+
-

طب ایرانی و دیابت

یک متخصص فیزیولوژی، درباره نسبت طب ایرانی و دیابت، گفت: واژه بیماری دیابت در طب ایرانی دیده می‌شود و در متون کهن طب ایرانی با نام دیابتیس آمده است. سیدمهدی میرغضنفری، در گفت‌وگو با «مهر»، با بیان اینکه حکمای طب ایرانی دیابت را دو نوع دیابت سرد و دیابت گرم می‌دانند و برای هر کدام درمان‌ها و توصیه‌های خاصی دارند، تأکید کرد: سردمزاجان مبتلا به دیابت باید از غذاهایی با مزاج سرد خصوصاً در فصل سرما و اقلیم‌های سرد پرهیز کنند. خوراکی‌های رو به گرمی مثل شوید، دارچین و زیره، کنگر، کرفس، شنبلیله، انجیر، سیب گلاب، خوراکی‌های انرژی‌زا مثل بادام و گردو که در طب سنتی برای دیابت هم توصیه شده، درصورتی که حساسیت نداشته باشند برای این افراد مفید است.وی ادامه داد: مصرف نیلوفر، عناب، تخم هندوانه، گیاه و عرق کاسنی، عرق بید، عرق بیدمشک و یا دم‌کرده آنها برای گرم مزاجان مفید است.

این خبر را به اشتراک بگذارید