• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
پنج شنبه 4 آبان 1402
کد مطلب : 207017
+
-

همه آنچه درباره شکلات نمی‌دانستید

شکلات فقط یک شیرینی نیست، بلکه یکی از منابع اصلی لذت غذایی و آرامش است و به‌عنوان یک خوراکی، نقش محوری در ایجاد خلق و خوی شادتر و متعادل‌تر در افراد دارد.افراط در دنیای شکلات صرفا به ‌منظور لذت نیست. این سفر به قلمرویی است که در آن طعم، بافت و عطر با هم همگرا می‌شوند تا تجربه‌ای را ایجاد کنند که می‌تواند روحیه فرد را ارتقا دهد. به گزارش تایمز آف ایندیا، «زبا کوهلی» یکی از معتبرترین و مشهورترین کارآفرینان هند که همزمان به‌عنوان شکلات‌ساز و یک مربی ماهر در این زمینه نیز شناخته می‌شود، بخش قابل توجهی از زندگی خود را صرف کاوش در خواص مسحورکننده شکلات کرده و به اشتراک گذاشته است.

شادی با اندروفین
تنها با مزه کردن یک تکه شکلات «اندروفین» در مغز ترشح می‌شود. این هورمون‌های «حس خوب» می‌توانند حس شادی و رضایت را القا کنند. توانایی ذاتی شکلات مانند تقویت‌کننده خلق و خوی طبیعی به‌طور ذاتی،  باعث تولید اندروفین می شود.

کاهش استرس  با شکلات
شکلات حاوی اسید آمینه‌ای به نام تریپتوفان است که بدن از آن برای تولید سروتونین، یک انتقال‌دهنده عصبی مرتبط با احساس آرامش و تندرستی استفاده می‌کند. هنگامی که استرس ظاهر می‌شود، خوردن یک مربع شکلات مورد علاقه فرد می‌تواند به تسکین اعصاب و ایجاد حس آرامش در وی کمک کند.

افزایش خلق و خوی خوب
«فنیل اتیلامین» ترکیبی است که در شکلات یافت می‌شود و می‌تواند به‌عنوان یک ارتقا ‌دهنده خلق و خو عمل کند. «فنیل اتیلامین» اغلب به‌عنوان «ماده شیمیایی عشق» شناخته می‌شود و با احساس هیجان و جذابیت همراه است. این امر می‌تواند یکی از دلایلی باشد که باعث می‌شود شکلات هدیه‌ای محبوب در مناسبت‌های عاشقانه باشد؛ شکلات واقعا قدرت ایجاد جرقه‌ای از مثبت بودن را دارد.

منبع غنی منیزیم
شکلات تلخ، به‌ویژه منبع عالی منیزیم است. این ماده معدنی نقش مهمی در تنظیم اضطراب و استرس دارد. مصرف شکلات تلخ در حد اعتدال می‌تواند حس آرامشی طولانی مدت را ایجاد کند و به فرد کمک کند تا چالش‌های زندگی روزمره را به‌طور مؤثرتری مدیریت کند.



 

این خبر را به اشتراک بگذارید