• سه شنبه 1 خرداد 1403
  • الثُّلاثَاء 13 ذی القعده 1445
  • 2024 May 21
پنج شنبه 27 مهر 1402
کد مطلب : 206324
+
-

وحشی‌تر از چنگیز و مغول

یادداشت
وحشی‌تر از چنگیز و مغول

عباس مقتدایی؛ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس

دم خروس غرب بیرون زد و بالاخره استانداردهای دوگانه و یک‌بام و دوهوای آنها آنقدر عیان شده است که گویی کوس رسوایی مدعیان حقوق بشر به زمین خورده است. آنچه در غزه اتفاق افتاد، نشان داد که ابزار حقوق بشر در اختیار کشورهای حامی صهیونیست است و نه اصل حقوق بشر. آنها از ‌این ابزار استفاده می‌کنند تا به منافع خود برسند. تأمل در این نکته که در هزاره سوم اتفاقاتی رخ می‌دهد که یادآور ایلغارهای مغول و وحشی‌گری‌های انسان‌های غیرمتمدن است، لرزه بر اندام انسان می‌اندازد. لختی درنگ کنیم و ببینیم ماجرا چگونه رقم خورده است. مشتی وحشی تحت عنوان ‌‌صهیونیسم با همکاری دولت‌های غرب وحشی آنگونه عمل کرده‌اند که روی چنگیز و مغولان سفید می‌شود. آنچه این روزها رخ داد، حمله مستقیم به بیمارستانی بود که بیش از هزار نفر در آن مشغول مداوا بودند، آن هم در شرایطی که کمترین حد از تجهیزات پزشکی در اختیار آنهاست.
این روزها جهان اسلام بیش از هر زمان دیگری موضوع وحدت را متوجه شده است و اتفاقی که رخ‌داده، به بیداری انسان‌های آزاده در جهان هم منتهی می‌شود. سازمان‌های بین‌المللی ازجمله سازمان ملل و ارکان اصلی آن مانند شورای امنیت ملل متحد و مجمع عمومی سازمان ملل وظیفه اصلی حفظ صلح و امنیت بین‌المللی را برعهده دارند، درحالی‌که کمترین تحرک در این زمینه از آنها مشاهده شده است. اندک حرف‌هایی هم که دبیر‌کل سازمان ملل ‌یا محکومیت‌هایی که سازمان بهداشت جهانی انجام داده‌اند، در برابر حجم حادثه و ابعاد دلخراش این رویداد بسیار اندک و نامتناسب است. بنابراین اکنون ما با جبهه‌ای از وحوش تحت عنوان صهیونیست‌ها مواجه هستیم که صرفا خودشان را محور تاریخ می‌دانند و جبهه دیگر از انسان‌ها که حدی از مظلومیت را یا درک کرده‌اند یا تحت نفوذ نظام سلطه بخش‌هایی از منافع خود را در طول ادوار گذشته از دست داده‌اند.
ایران و مردمانش نشان داده‌اند که در برابر حوادثی از این دست آرام نمی‌نشینند. مجلس و نمایندگان کاری انجام دادند که در تاریخ قانونگذاری کشور و جلسات نمایندگان بی‌سابقه بود. آنها در ابتدای آغاز به‌کار مجلس آنقدر هیجان دفاع از مظلوم داشتند که رئیس مجلس و هیأت‌رئیسه و همه اعضا و نمایندگان بر این باور بودند که باید این انزجار از اقدامات ددمنشانه را به شکل خاصی نشان دهند. به همین جهت برای نخستین‌بار در چند دهه گذشته نمایندگان از صحن خارج شدند، به خیابان آمدند و با شعارهای محکم مبتنی بر رویکرد قرآنی دفاع از مظلوم، خشم خود را در قالب شعارهای متعدد نشان دادند. این موضوع بیانگر این واقعیت است که اکنون نقش و جایگاهی که باید برای دفاع از مظلوم قائل شد، بسیار برجسته‌تر از قبل مورد نیاز کشور ماست. معتقدم رژیم غاصب و اشغالگر با جنایت سر پا مانده است و این جنایت‌ها و خون‌های مظلومان زیر پای آنان را حتما خالی خواهد کرد و این کاخ شیشه‌ای آنها به‌زودی خواهد شکست؛ کما‌اینکه تاکنون ترک‌های جدی هم برداشته است.
مردم ایران در کنار مردمان مظلوم جهان قرار گرفته‌اند. این همان حکمی است که در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که خونبهای شهیدان است هم به‌عنوان اصل پیشرو و مترقی ذکر شده است. ما نمی‌توانیم غرب را که حامی چنین جنایت‌هایی است سرزنش نکنیم. امروز پرچم حقوق بشر و دفاع از آن در دست ایرانیان است.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید