خواص شگفتانگیز انجیر
آرش نهاوندی؛ مترجم
انجیر برای سلامت بدن بسیار مفید است. گفته میشود خوردن انجیر خیساندهشده پیش از صبحانه حتی منافع بیشتری برای سلامت بدن نیز دارد. انجیر از میوههایی محسوب میشود که برای تقویت و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. با قویشدن سیستم ایمنی بدن، احتمال ابتلا به بیماریهای ویروسی کاهش مییابد و سلامت بدن حفظ میشود.به گزارش تایمز آف ایندیا، انجیر حاوی انواع مواد معدنی و ویتامینهای مورد احتیاج بدن است.
مناسب برای کاهش وزن: انجیر سرشار از فیبر است و خوردن آن پس از خیساندن، شما را برای مدتی طولانی سیر نگه میدارد و به کاهش وزنتان کمک میکند.
بهبود حرکت روده: انجیر هم سرشار از فیبر هضمشدنی و هم غیرهضمشدنی است که باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود و از یبوست جلوگیری میکند.
کنترل سطوح قند خون: حاوی اسید کلروژنیک، پتاسیم و امگا۳ و ۶ اسید چرب است که به تنظیم قند خون کمک میکند.
تأثیر در حفظ سلامت قلب: مصرف منظم انجیرهای خیساندهشده به کاهش ذرات چربی یا تریگلیسیریدها در خون کمک میکند که منجر به بهبود عملکرد قلب میشود.
استحکام استخوانها:انجیر مملو از پتاسیم و کلسیم است و اجازه نمیدهد که کلسیم از طریق ادرار از بدن خارج شود. در مجموع انجیر بهدلیل این ویژگیها در تقویت و استحکام استخوانها مؤثر است.
مناسب برای زنان باردار: انجیر سرشار از ویتامین B6 و اسیدهای چرب امگا۳ است که باعث کاهش عوارض تهوع صبحگاهی در خانمهای باردار میشود.
پوست سالم: میزان بالای ویتامینC در انجیر به بهبود رنگ صورت و سلامت پوست کمک میکند. انجیر همچنین در درمان زخم، سوختگی پوست و آکنه مؤثر است.
سنگ کلیه را از بین میبرد: گفته میشود مصرف منظم انجیر خیساندهشده به از بین بردن سنگ کلیه کمک میکند.