• چهار شنبه 27 تیر 1403
  • الأرْبِعَاء 10 محرم 1446
  • 2024 Jul 17
سه شنبه 21 شهریور 1402
کد مطلب : 202820
+
-

ابتلای ۵۰ نفر به تب کریمه کنگو

از ابتدای سال تا‌کنون ۵۰ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده و 3نفر از بیماران هم فوت کرده‌اند.
این آمارها را محمدرضا شیرزادی، رئیس گروه مدیریت بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوانات مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت اعلام کرده و گفته: «بیماری تب کریمه خونریزی‌دهنده کنگو، یک عارضه ویروسی است که توسط کنه منتشر می‌شود و در بدن دام تا یک هفته بدون علامت خواهد بود. به همین دلیل ضرورت دارد که گوشت دام پس از ذبح به‌مدت ۲۴ساعت در یخچال و در دمای ۲ تا ۸ درجه سانتی‌گراد نگهداری شود تا باکتری و ویروس‌های احتمالی موجود در گوشت
 از بین بروند.»‌
او همچنین تأکید‌‌کرد‌ه که افراد در هنگام ذبح دام یا بریدن گوشت از لباس و محافظ مانند عینک، دستکش و حتی چکمه استفاده کنند تا در مواجهه با ترشحات آلوده به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا نشوند.

این خبر را به اشتراک بگذارید