• سه شنبه 18 اردیبهشت 1403
  • الثُّلاثَاء 28 شوال 1445
  • 2024 May 07
یکشنبه 27 خرداد 1397
کد مطلب : 19891
+
-

مصرف لبنیات پرچرب مورد تأیید وزارت بهداشت نیست


مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه با مصرف محصولات لبنی سنتی و غیرپاستوریزه احتمال ابتلا به تب مالت وجود دارد، گفت: مردم باید توجه کنند که لبنیات پاستوریزه و کم‌چرب استفاده کنند. به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، زهرا عبداللهی درخصوص لبنیات سنتی گفت: مصرف لبنیات پرچرب مورد تأیید وزارت بهداشت نیست. این وزارتخانه توصیه می‌کند مردم از شیر و لبنیات کم‌چرب یعنی کمتر از 2.5درصد چربی استفاده کنند و چون چربی محصولات لبنی سنتی، حیوانی است و باعث اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماری‌‌های قلبی عروقی می‌شود، مصرف این محصولات توصیه نمی‌شود. وی افزود: لبنیات سنتی غیرپاستوریزه مورد تأیید وزارت بهداشت نیست و متأسفانه به‌علت مصرف این نوع لبنیات در 2سال اخیر با افزایش موارد تب مالت در کشور مواجه شده‌ایم. عبداللهی با بیان اینکه توصیه وزارت بهداشت به مردم این است که لبنیات سنتی غیرپاستوریزه و فله‌ای استفاده نکنند، خاطرنشان کرد: مصرف این نوع لبنیات خطر ابتلا به تب مالت را به همراه دارد. درواقع افزایش موارد تب مالت در کشور، ارتباط مستقیم با افزایش مصرف لبنیات فله‌ای و سنتی دارد و توصیه ما به مردم این است که شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: در مورد لبنیات پاستوریزه هم توصیه می‌شود که شیر و لبنیات پرچرب استفاده نشود و حتی اگر کارخانه‌ها محصولات لبنی پاستوریزه پر‌چرب تولید کنند، توصیه وزارت بهداشت مصرف این نوع لبنیات نیست. او با بیان اینکه وزارت بهداشت در جهت ساماندهی، بر لبنیات‌فروشی‌های سنتی نظارت دارد، تصریح کرد: به‌علت تمایل مردم به مصرف کالاهای سنتی و این باور که لبنیات سنتی سالم‌تر است، تقاضا برای خرید این محصولات همچنان وجود دارد، درحالی‌که مردم باید بدانند این محصولات ممکن است تب مالت ایجاد کنند و از طرفی بسیار پرچرب هستند و حتی گزارش‌هایی رسیده که برخی از آنها در محصولات خود از پالم استفاده می‌کنند.

این خبر را به اشتراک بگذارید