دیدن افرادی که مدام در حال تلاش و کوشش هستند به آدم انرژی و حال خوب میدهد. اگر جوان باشند که دیگر نور علینور است. امروز هم یک خبر خوب درباره جوانی خلاق و نوآور داریم؛ «صابر صادقی» از دیار لرستان که برای نخستین بار عصاره و کمپوست قارچ را در استان و کشور تولید کرده است. این جوان باانگیزه که دهه هفتادی است در راستای گنجاندن قارچ در سبد غذایی مردم لرستان و حتی کشور، کاهش بیماری و همچنین کاهش سرانه مصرف دارویی، پژوهش و تحقیقاتی را برای تولید انواع قارچهای خوراکی و دارویی شروع کرده که جواب داده است. این جوان خوشآتیه کار خود را در سال ۹۷ با ۴ میلیون تومان آغاز کرد و شاید برایتان جالب باشد که صادقی دارای مدرک کارشناسی مکانیک سیالات است، اما علاقهاش به کشاورزی باعث شد که به پرورش قارچ روی آورد و تحقیقات و پژوهشهایی را در این زمینه انجام دهد. او ابتدا کارش را از یک اتاق ۹متری آغاز کرد؛ سپس به یک اتاق ۳۶متری و بعد به یک پارکینگ 80متری نقل مکان کرد. در حال حاضر هم کارگاهش را در بروجرد دایر کرده و ۵نفر را بهطور مستقیم در کارگاهش دارای شغل کرده است. او میگوید: از کودکی بهدلیل فعالیت پدربزرگم در حوزه کشاورزی، به کار و فعالیت کشاورزی علاقهمند بودم، اما بهصورت جدی و با خواندن یک مقاله درخصوص دنیای قارچها قدم در این راه گذاشتم. با کمک یکی از دوستانم یکسری اسپور قارچ را از جنگلهای کشور جمعآوری و تعدادی را هم از خارج خریداری و آنها را بومی کردم که در لرستان جواب بدهد و به مرحله تجاری برسد. در واقع من نخستین کسی بودم که روی قارچهای جدیدی کار کردم تا این محصول را در سبد غذایی مردم بگنجانم؛ محصولی که بیماریها را کم و سرانه مصرف دارو را کاهش میدهد و منجر به افزایش سلامت در جامعه میشود.
سه شنبه 23 خرداد 1402
کد مطلب :
194371
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/Q1vXG
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved