• جمعه 14 اردیبهشت 1403
  • الْجُمْعَة 24 شوال 1445
  • 2024 May 03
یکشنبه 13 خرداد 1397
کد مطلب : 18878
+
-

دستکاری در احساس تلخی و شیرینی

دستکاری در احساس تلخی و شیرینی

نیویورک سیتی: یک مطالعه جدید قابل توجه که به رهبری محققان دانشگاه کلمبیا انجام شده است، دریافت که سیستم‌های پیچیده مغز برای پردازش طعم می‌تواند به‌طور مؤثر دستکاری شود.در این پژوهش محققان قادر به دستکاری مستقیم نورون در مغز موش‌ها و پاسخ‌های هیجانی مغز در مواجهه با غذا و  از بین بردن توانایی چشیدن طعم غذاهای شیرین و تلخ، یا تبدیل غذاهای شیرین به تلخ و بالعکس شدند. (گیزمگ)

این خبر را به اشتراک بگذارید