• پنج شنبه 18 اردیبهشت 1404
  • الْخَمِيس 10 ذی القعده 1446
  • 2025 May 08
پنج شنبه 13 بهمن 1401
کد مطلب : 184668
لینک کوتاه : newspaper.hamshahrionline.ir/Nx0GD
+
-

خرید کالاهای اساسی از فجر تا فطر پرتخفیف شد

در طرح فجر تا فطر از 12بهمن امسال تا 2اردیبهشت سال آینده، 34قلم کالای اساسی پرمصرف خانوار با 10تا 25درصد تخفیف فروخته می‌شود

طرح «فجر تا فطر» از دهه فجر امسال تا عید فطر سال آینده (12بهمن 1401تا 2اردیبهشت 1402) با همکاری فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سراسر کشور اجرا می‌شود و 34قلم کالای اساسی مورد نیاز خانوار با تخفیف 10تا 25درصد فروخته خواهد شد. به گزارش همشهری، آنگونه که از اظهارات دیروز وزیر جهادکشاورزی بر می آید وضعیت تأمین کالاهای اساسی در کشور مساعد است و در ایام پایانی سال، یک طرح معیشتی سراسری در قالب فروش پرتخفیف کالاهای اساسی پرمصرف خانوار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای اجرا می‌شود تا بازار مصرف در ایام عید و‌ماه مبارک رمضان با آرامش و قیمت‌های متعادل همراه باشد.

دورخیز برای تنظیم بازار شب عید
تغییر کفه عرضه و تقاضا در بازار شب عید همواره به بروز برخی تنش‌های قیمتی منجر می‌شود و مأموریت طرح فجر تا فطر این است که اجازه نشت این تنش به بازار کالاهای اساسی و پرمصرف خانوار را ندهد. وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه نشست دیروز هیأت دولت از برنامه‌ریزی برای تنظیم بازار شب عید و ‌ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: در زمینه تأمین کالاهای اساسی کمبود و مشکلی نداریم و این کالاها با تمهیدات صورت‌گرفته از ابتدای سال، از طریق تولید داخل یا واردات، تأمین شده‌اند. سیدجواد ساداتی‌نژاد روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت و در جمع خبرنگاران با اشاره به گفت‌وگوی تلویزیونی اخیر رئیس‌جمهوری با مردم، افزود: پیرو صحبت‌های رئیس‌جمهوری، با جلسات مشترکی که با فروشگاه‌های زنجیره‌ای کشور انجام شد، اجرای طرح فجر تا فطر در دستور کار قرار گرفت که در آن ۳۴قلم کالای اساسی و مصرفی مردم با تخفیف ۱۰ تا ۲۵درصد عرضه می‌شود. او با بیان اینکه اجرای این طرح موجب کاهش قیمت‌ها و تثبیت قیمت کالاهای اساسی تا پایان‌ماه مبارک رمضان و ایام عید می‌شود، ابراز امیدواری کرد که سایر فروشگاه‌های کشور هم با این طرح همراهی کنند تا آرامشی در حوزه بازار ایجاد شود.

تخفیف‌ها از کجا می‌رسد؟
فروشگاه‌های بزرگ به‌واسطه خرید قراردادی و عمده محصولات، همواره بخشی از کالاهای خود را با تخفیف و با قیمت پایین‌تر از خرده‌فروشی عرضه می‌کنند و بن‌مایه طرح فجر تا فطر نیز بر همین تخفیف‌ها استوار است اما آنگونه که وزیر جهادکشاورزی می‌گوید: در طرح فجر تا فطر برخی شرکت‌های تولیدی قیمت کالاهای خود را کاهش داده‌اند و فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز با سود
صفر درصد کالاهای اساسی را عرضه می‌کنند؛ ازاین‌رو دامنه تخفیف 34قلم کالای مشمول طرح به 10تا 25درصد رسیده است.

کالاها و فروشگاه‌های طرح فجر تا فطر
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام کالاهایی که در طرح فجر تا فطر مشمول تخفیف ۱۰ تا ۲۵درصدی هستند، گفت: این کالاها شامل گوشت منجمد، مرغ منجمد، قند، شکر، پنیر یو اف، ماست کم‌چرب یک کیلویی، شیر نایلونی کم‌چرب، شیر بطری کم‌چرب، کره ۱۰۰گرمی، روغن سرخ‌کردنی ۸۱۰گرمی، روغن پخت‌وپز ۸۱۰گرمی، حبوب‌، رب، کنسرو ماهی تن، برنج، چای و برخی دیگر از کالاهای اساسی پرمصرف خانوار است که در فروشگاه‌های مختلف و با توجه به برندهای متنوع، ترکیب آنها متفاوت است.
سعید راد ، در یک برنامه تلویزیونی و در پاسخ به اینکه این طرح در کدام فروشگاه‌ها اجرایی خواهد شد، گفت: این طرح همه فروشگاه‌های زنجیره‌ای که در کل کشور شعبه دارند، اعم از فروشگاه‌های زنجیره‌ای اتکا، رفاه، شهروند، هایپر، جامبو، هاپیر می، سپه و... از دیروز (12بهمن) عملیاتی شده و به‌ترتیب کالاهای عرضه شده نیز بیشتر خواهد شد.

 

این خبر را به اشتراک بگذارید