در قسمتهای قبلی تعداد زیادی از منوهای رستورانها و کافهها که صبحانه بینالمللی سرو میکنند را معرفی کردیم و در این قسمت هم چند مدل دیگر از این تنوع وعده صبحگاهی را برایتان خواهیم گفت. موضوعی که شاید در بیشتر منوها به چشم میخورد، تفاوت در مواد مصرفی برای این وعده با یک عنوان مشترک است. در بسیاری از موارد موادی که در یک کشور برای وعده صبحانه مصرف میشود، شاید در بسیاری از کشورهای دیگر این مواد موجود نباشد و حتی اگر هم موجود باشد، با آن کیفیت و طعم و مزه تفاوت زیادی داشته باشد. همین موضوع باعث شده تا امکان سرو یک مدل صبحانه در دو مکان بینالمللی به سختی امکانپذیر باشد و هر سرآشپزی باتوجه به موجودی مواداولیه خود، تغییراتی در منوی اصلی ایجاد کند.
صبحانه مکزیکی
گوشت گوساله، فلفل، تخممرغ، میوه
اسم غذای مکزیکی که به گوش میرسد، خودتان را آماده کنید برای خوردن یک وعده غذای تند. هر غذایی که کمی از حالت نرمال تندتر میشود را با پسوند مکزیکی به زبان میآورند و در وعده صبحانه هم تندی از غذا حذف نشده است. در یک صبحانه مکزیکی گوشت گوساله پایه اولیه طبخ غذاست و بعد از اضافهکردن مقدار فراوانی فلفل، ممکن است سیبزمینی، تخممرغ و یا مقداری حبوبات پختهشده هم در کنار آن استفاده شود. البته در این منو هرچند کم اما میوه هم وجود دارد.
صبحانه اوکراینی
پنکیک، پنیر مخصوص، کنسرو میوه
در یک صبحانه اوکراینی منتظر ظرف پر و پیمانی نباشید و بهخودتان خیلی وعده و وعید ندهید. در این منو یک عدد پنکیک گرد برشته همراه با نوعی پنیر مخصوص که معمولاً به صورت دلمه پیچیده شده، همراه با مقداری میوه کنسروی و یا مربا سرو میشود. صبحانه اوکراینی معمولاً حجم نسبتاً کمی دارد و تا قبل از وعده ناهار باید به فکر میان وعده هم باشید.
صبحانه اسکاتلندی
نیمرو، سوسیس، سیبزمینی، لوبیا، نان تست
شاید به جرأت بتوان گفت که این مدل صبحانه باب میل بسیاری از ایرانیها باشد و به نوعی سلیقه ما به اسکاتلندیها بسیار شبیه است. مقداری خوراک لوبیای پخته همراه با کمی سوسیس بریان شده و نیمرو، سیبزمینی و نان تست، کاملاً میتواند یک وعده کامل را تشکیل دهد و هر فردی را سیر کند.
صبحانه ایسلندی
روغن ماهی، جو دوسر
در کشور ایسلند صنعت ماهیگیری بسیار پررونق است و مردم آن کشور علاقه فراوانی به غذاهای دریایی دارند. در یک منوی صبحانه ایسلندی، از روغن ماهی بهدلیل وجود امگا 3استفاده و آن را با جوی دوسر مخلوط میکنند. از ترکیب این دو چیزی شبیه سوپ یا هلیم بهدست میآید و آن را همراه با گردو یا آجیل سرو میکنند.
صبحانه ترکی
پنیر، کره، زیتون، تخممرغ، خیار، گوجه، مربا
این صبحانه شاید شبیهترین نمونه به صبحانههای رایج در کشور خودمان باشد و هر روز در معمولیترین کافههای شهر هم به وفور یافت شود. اما وجه تمایز اصلی یک صبحانه ترکی وجود زیتون در منوی آن است. در بیشتر وعدههای یک غذای ترکی زیتون معمولاً حضور دارد و صبحانه هم از این قاعده مستثناء نیست.
هیجان در ابتدای روز
در همینه زمینه :