• یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
  • الأحَد 11 ذی القعده 1445
  • 2024 May 19
پنج شنبه 5 آبان 1401
کد مطلب : 175180
+
-

آموزش چند نوشیدنی گرم پاییزی که این روزها حسابی حال‌تان را جا می‌آورد

پاییز را بنوش

سعیده مرادی

با شروع فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا، استفاده از نوشیدنی‌های گرم بیشتر می‌شود. نوشیدنی‌هایی که در آنها از ادویه‌هایی همچون دارچین، زنجبیل، زردچوبه، هل، دانه‌های فلفل، چیلی، جوز هندی، میخک و... استفاده می‌شود و با قاطعیت می‌توان گفت که بودن این ادویه‌ها در نوشیدنی‌ها لذتی بیشتر از نوشیدن چای را برای شما به ارمغان خواهد آورد. در این مطلب مروری داریم بر آموزش چند نوشیدنی گرم پاییزی که پاییز شما را لذت‌بخش‌تر و گرم‌تر می‌کند. شاید شما هم دوست داشتید که پاییزی با نوشیدنی‌های جدید را تجربه کنید، پس معطل چه هستید؟

آب سیب ادویه‌ای گرم
طرز تهیه

ابتدا آب سیب را در قابلمه‌ای مناسب ریخته و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و محتویات قابلمه را گاهی هم بزنید تا رنگ ادویه‌ها کمی تیره شود. در ادامه در قابلمه را بسته، حرارت را کم کرده و صبر کنید تا آب سیب به جوش‌ آید. در این مرحله رنده پوست لیمو و کمی شکر را به آن اضافه کرده و پس از دو، سه دقیقه حرارت را خاموش کنید. در انتها نوشیدنی را صاف کنید و در فنجان مخصوص سرو ریخته و نوش جان کنید.

مواد لازم
   چوب دارچین: ۳ عدد    میخک: ۵ عدد    هل با پوست: ۴ عدد    دانه گشنیز: 1/4قاشق چای‌خوری    انیسون ستاره‌ای: ۳-2 عدد    آب سیب: ۹۰۰ میلی‌لیتر    شکر «اختیاری»: به مقدار لازم    رنده پوست لیمو: «اختیاری» به مقدار لازم

نوشیدنی انار و لیمو
طرز تهیه

برای تهیه نوشیدنی انار و لیمو  ابتدا آب، زنجبیل، دارچین، میخک و شکر را در قابلمه‌ای مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش ‌آید. سپس اجازه دهید مخلوط فوق به‌مدت  ۳ دقیقه بجوشد. وقتی مخلوط به جوش آمد در ادامه چای کیسه‌ای را به آن اضافه کنید. سپس آب انار و آبلیمو را به آن اضافه کرده و پس از ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید. در نهایت نوشیدنی را صاف کرده، در فنجان سرو بریزید و به دلخواه روی هر فنجان یک برش نازک لیموترش قرار دهید.

مواد لازم
   چوب دارچین: ۱ عدد    میخک: ۳ عدد    زنجبیل تازه: ۱ تکه کوچک    آب: ۷ فنجان   شکر: ۱ فنجان    چای کیسه‌ای: ۲-۳ شماره    آب انار: ۱ فنجان    آبلیموی ترش: 1/4فنجان

شکلات داغ مکزیکی
طرز تهیه

 ابتدا شکر، نمک، دارچین، فلفل و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. شیر و خامه را در مخلوط کن میکس کرده، روی حرارت قرار دهید تا به جوش ‌آید و سپس در یخچال بگذارید تا کاملاً خنک شود. پس از خنک شدن مخلوط شیر و خامه دوباره آن را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به نقطه جوش برسد، اما نجوشد. وقتی شیر کف کرد، حرارت را خاموش کرده و مخلوط مواد خشک را به آن اضافه کنید. شیر را خوب هم بزنید تا نوشیدنی یکنواختی حاصل شود. نوشیدنی خود را در فنجان ریخته و به دلخواه روی آن را تزئین کنید.

مواد لازم
   شکر: ۲ قاشق غذاخوری    پودر دارچین: یک‌سوم قاشق چای‌خوری    فلفل سیاه: یک‌دوم قاشق چای‌خوری    شکلات تلخ: ۶۰ گرم    نمک: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری    پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری    شیر: ۲ پیمانه    خامه ۱ قاشق غذاخوری

نوشیدنی گرم با طعم نارگیل
طرز تهیه

 ابتدا باید شیر نارگیل را گرم کنید. به همین منظور به تعداد افراد لیوان سر پر از شیر نارگیل را داخل شیرجوش بریزید. سپس، شیرجوش را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و اجازه دهید تا به‌مدت 2 تا 3 دقیقه بجوشد. بعد شیر را به همراه پودر نارگیل داخل شیرجوش بریزید. سپس وانیل و شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. نوشیدنی شما آماده است. قابلمه یا شیرجوش را از روی حرارت برداشته و نوشیدنی را داخل فنجان سرو ریخته و با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کرده و در نهایت نوش جان کنید.

مواد لازم
   شیر: ۳ فنجان    شیر نارگیل: ۲۵۰ میلی‌لیتر    شکلات ذوب شده: یک‌چهارم فنجان    پودر نارگیل: ۲ قاشق غذاخوری    وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

نوشیدنی گرم کاراملی
طرز تهیه

برای تهیه نوشیدنی گرم کاراملی  ابتدا باید آب را به همراه پودر کاکائو و شکر داخل شیرجوش ریخته و روی حرارت مستقیم قرار دهید تا شکر و پودر کاکائو در آب حل شوند. وقتی شکر و پودر کاکائو کاملاً حل شدند، شکلات کاراملی را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار داده و به‌طور مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود. در ادامه شیر را نیز به ترکیب فوق اضافه کرده و صبر کنید تا مخلوط کاملاً یکدست شده و به جوش ‌آید. در نهایت نوشیدنی خود را در فنجان مخصوص سرو ریخته و به دلخواه روی آن را با خامه فرم گرفته تزئین کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم
   شکر: ۳ قاشق غذاخوری    آب: ۲ فنجان    پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری    شیر: ۶ فنجان    شکلات کاراملی: ۲۰۰ گرم

نوشیدنی ذرت مکزیکی
طرز تهیه

برای تهیه نوشیدنی ذرت مکزیکی  ابتدا کره بادام زمینی را به همراه شکر قهوه‌ای داخل مخلوط‌کن ریخته و اجازه دهید به خوبی مخلوط و مواد یکدست شوند. در ادامه مخلوط فوق را همراه ذرت از قبل پخته و نرم شده (همان ذرت مکزیکی) و آب در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید مخلوط فوق حدود ۳ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید با دمای محیط یکدست شود. در نهایت مواد را داخل مخلوط‌کن ریخته و تا حدی که مواد کاملاً به‌خورد هم بروند، مخلوط کنید. سپس نوشیدنی را در لیوان سرو بریزید و نوش جان کنید.

مواد لازم
   کره بادام زمینی: یک‌دوم فنجان    شیر: ۱ فنجان    ذرت مکزیکی پخته: یک‌دوم فنجان    آب: سه‌چهارم فنجان    شکر قهوه‌ای: ۳ قاشق غذاخوری

 

این خبر را به اشتراک بگذارید
در همینه زمینه :