سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: امسال تولید انگور در تاکستانهای استان ۳۰ درصد کاهش پیدا کرد. به گزارش مهر، حسین برزگر افزود: برآوردها برای برداشت انواع انگور از تاکستانهای چهارمحال و بختیاری در سالجاری ۵۰ هزار تن بود که این میزان بهعلت سرمازدگیهای بهار امسال با ۳۰ درصد کاهش روبهرو شد. وی تاکستانهای انگور چهارمحال و بختیاری را دارای رقمهای عسگری، ریشبابا (لیفگائی)، مُهره، سیاه پیازی، قرمز شاهانی، قرمز یاقوتی (پیشرس)، قرمز باریک (تیرتفنگی) و دانهدار (القی) دانست و افزود: هماکنون ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار از باغهای استان به انگور اختصاص دارد. برزگر تصریح کرد: بیشتر انگور تولیدی در تاکستانهای چهارمحال و بختیاری در کارخانه آبمیوهسازی چهارمحال و بختیاری و بقیه بهصورت تازهخوری مصرف و یا به استانهای دیگر مانند اصفهان، فارس، آذربایجان شرقی، تهران، خوزستان و قم صادر میشود. وی یادآور شد: سالانه ۲۰ تا ۲۵ درصد انگور تولیدی در چهارمحال و بختیاری بهصورت غوره مصرف و یا به محصولات جانبی مانند شیره، سرکه، مویز و کشمش تبدیل میشود.
کاهش تولید انگور در چهارمحال و بختیاری
در همینه زمینه :