
از ابتدای فعالیت ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تاکنون در راستای تسهیلگری بیش از 4هزار نفر اشتغال در استان ایجاد شده است. بهطور کلی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید محور کارگشایی و تسهیل است و با فعالیت آن، تلاش میکنیم مشکلات برخی قوانین دست و پاگیر حل شود.
محمدصادق معتمدیان ، استاندار آذربایجان غربی

براساس ارزیابیها در مناطق زلزلهزده 1100واحد مسکونی نیاز به ساخت دارند و ۴هزار واحد نیز نیاز به تعمیر دارند. جمعبندیها انجام شده و استانداری برآوردهای خود را به هیأت دولت ارسال کرده و امید است با اختصاص اعتبار کار بازسازی با قدرت در کمترین زمان شروع شود.
عباس ذاکریان ، فرماندار قم

مقدمات موضوع خواهرخواندگی شهرهای قم و کربلا از سوی شهرداری این دو شهر مهم جهان اسلام انجام شده است و با عملیاتی شدن این مهم، شاهد تبادلات بیشتر شهرهای قم و کربلا درباره مسائل فرهنگی، مدیریت شهری، حملونقل، فضای سبز، زیباسازی شهر، مدیریت پسماند و غیره خواهیم بود.
نقلو قول خبر/محسن افشارچی استاندار زنجان
در همینه زمینه :