یکی از راههای حفظ و ارتقای سلامت، کاهش مصرف روغن در آشپزخانه است. این کار نهتنها به سلامت شما کمک میکند بلکه موجب صرفهجویی در هزینههای شما هم میشود.با راهکارهایی ساده میتوان میزان روغن مصرفی را در زمان طبخ غدا کاهش داد.اول اینکه حرارت زیر روغن را زیاد نکنید، این کار موجب افت کیفیت روغن شده و فقط یکبار میتوانید از آن استفاده کنید.دیگر اینکه موادی که داخل روغن میریزید، خشک و بدون رطوبت باشند، مواد مرطوب روغن بیشتری جذب میکنند. اگر از سرخ کن استفاده میکنید، حرارت، حجم مواد غذایی داخل سرخکن و توجه به نظافت و خارج کردن باقیمانده مواد غذایی داخل آن را همیشه مدنظر قرار دهید. روغن مواد غذایی را بعد از سرخ شدن تا حد امکان از آن جدا کنید، برای این کار میتوان از دستمالهای روغنگیر مخصوص آشپزخانه استفاده کرد تا روغن مازاد غذا، جذب دستمال شود.
دو شنبه 11 مهر 1401
کد مطلب :
172915
لینک کوتاه :
newspaper.hamshahrionline.ir/AnDWB
+
-
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به روزنامه همشهری می باشد . ذکر مطالب با درج منبع مجاز است .
Copyright 2021 . All Rights Reserved